Meteen naar de inhoud

Little Angels, kracht engeltjes

  kracht engeltjes

   

  kracht engeltjes

  Little Angels, kracht engeltjes

  Enige tijd geleden kreeg ik van een super lieve collega en vriendin een mooie sleutelhanger, een hart onder de riem. Het was vlak nadat onze jongste zoon naar auti-start ging, ik heb er een blog overgeschreven, het hakte er nogal in binnen ons gezin. Wat is het dan fijn dat we veel steun krijgt en een luisterend oor.

  Kraaltjes

  Menka heeft in het verleden ook mijn armbandjes gerepareerd en ik had weleens een kralen armbandje gebroken waar ik niets meer mee deed. Zonde natuurlijk om de kraaltjes weg te gooien en die nam ik dan  mee in een wit envelopje naar mijn werk en gaf ze aan haar.

  Creatief

  Menka kan hele mooie bedeltjes, raamhangers, oorbellen, kettingen en krachtengeltjes maken. En nog veel meer leuks.

  krachtengeltjes,littleangels,boekenleger,menka,collega

  Denk hierbij aan een trouwerij een mooi aandenken een lief gedicht. enk hierbij aan je mooiste dag van je leven maar niet alle dierbaren kunnen erbij zijn, denk hierbij aan ziekte, over zee wonen of niet meer in ons midden zijn. Hoe mooi is het dan dat je deze dierbaren toch bij je kan hebben door middel van bedeltjes met medaillon of een fotolijstje waar je een foto van hen in kan doen. Met de linten kan je dit dan aan je bruidsboeket strikken zodat je toch het gevoel hebt dat ze dichtbij zijn.

   

  Een mooie raamhanger met een vleugelornament en engel en een kristallen bol van 20 mm die de zonnestralen laten schijnen in huis.

  littleangels,krachtengelen

  Contact

  Zoek je iets speciaals of in een bepaalde kleurstelling of ontwerp? Dan kun je altijd bij haar langs komen of via de mail, telefoon ideeën uitwisselen. Gegevens staan op haar facebookpagina

  Lieve Loetjes

  Lieve Loetjes bestaan uit houten kralen en zijn soms voorzien van een bloemenjurkje. Mooi voor aan de muur op een kinderkamer.

  Loetjes, lief, littleangelsnl

  Verdriet en plekje geven

  Ook voor verdrietige momenten in het leven kan zij een mooi aandenken maken. Denk hierbij aan stilgeboren kinderen, dierbaren die zijn overleden of van je huisdier. Er zit zoveel liefde en passie achter haar creaties.

  Welk engeltje is jou favoriet?

  In dit blogje heb ik een paar links gezet zodat je kan kijken of er misschien een mooi engeltje tussen zit of wat je misschien wil geven als cadeautje of aandenken. Of heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Een workshop is ook te regelen bij Little Angels.

  Haar mooie en liefdevolle creaties zijn te vinden op etsy en op  facebook:  Little Angels kracht engeltjes

  Veel plezier.

  XKa