Meteen naar de inhoud

Ontdek de magie met Sonya Refining Gel Mask

Ontdek de magie van een stralende huid met het Refining Gel Mask van Forever

Dit gelmasker is bedoeld om tijdens de nacht te gebruiken.

 1. Diepe hydratatie gedurende de nacht: Het Refining Gel Mask is geformuleerd om de huid gedurende de nacht intensief te hydrateren. Het kan helpen bij het herstellen van het vochtgehalte van de huid, wat vooral gunstig is omdat de huid ’s nachts beter in staat is om vocht vast te houden.
 2. Herstel van de huidbarrière: Het masker kan helpen bij het versterken van de huidbarrière, die gedurende de dag blootgesteld wordt aan verschillende stressfactoren. Door de beschermende barrière van de huid te versterken, kan het Refining Gel Mask helpen bij het verminderen van vochtverlies en het beschermen van de huid tegen externe irriterende stoffen.
 3. Verjonging en celvernieuwing: Tijdens de nacht doorloopt de huid natuurlijke herstelprocessen, waaronder celvernieuwing. Het Refining Gel Mask kan dit proces ondersteunen door de huid te voorzien van voedende ingrediënten die helpen bij het stimuleren van de celvernieuwing en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.
 4. Verzachtende en kalmerende werking: Een nachtmasker zoals het Refining Gel Mask kan ook kalmerende en verzachtende eigenschappen hebben. Het kan helpen bij het verminderen van huidirritaties en het kalmeren van roodheid, waardoor de huid comfortabel en gekalmeerd aanvoelt.
 5. Verbeterde opname van actieve ingrediënten: Omdat het masker gedurende langere tijd op de huid blijft zitten, kunnen de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit kan leiden tot een betere opname van voedingsstoffen en voordelen bieden zoals verfijning van de huidtextuur en verbetering van de algehele huidconditie.

De belangrijkste ingrediënten en hun werking in het Refining Gel Mask

 1. Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel): Aloe vera staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. Het helpt de huid te hydrateren, verzachten en kalmeren, waardoor het een geschikt ingrediënt is voor een nachtmasker.
 2. Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract: Dit extract van appelvruchten bevat natuurlijke fruitzuren die helpen bij het exfoliëren en vernieuwen van de huid. Het kan de huidtextuur verbeteren en de huid er frisser en helderder laten uitzien.
 3. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract: Dit extract van zoethoutwortel heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie, en kan de huid een egalere teint geven.
 4. Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract: Klaverbloemextract staat bekend om zijn antioxidante eigenschappen. Het kan helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen schade door omgevingsfactoren.
 5. Sasa Quelpaertensis Extract: Dit extract is afkomstig van een soort bamboe en bevat antioxidanten die kunnen bijdragen aan de bescherming van de huid tegen vroegtijdige veroudering. Het kan ook helpen bij het hydrateren en verzachten van de huid.
 6. Glycine Soja (Soybean) Oil: Sojaolie is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die de huid kunnen voeden en hydrateren. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het verminderen van tekenen van veroudering.

Ook met een stralende teint wakker worden? Bestel nu en ervaar de natuurlijke kracht van aloë vera.

bestellen