Meteen naar de inhoud

Forever Living en Karinskast

Ons verhaal

Karinskast is ontstaan als blog pagina

Een aantal jaren geleden kreeg ik een paar keer de vraag, waarom ga je niet bloggen, je schrijft grappige en herkenbare verhalen op Facebook. Zo gezegd zo gedaan. Op de pagina staan nog een aantal oudere blogs en zal er af en toe één verschijnen die helemaal niets te maken heeft met de producten van Forever Living, maar met mijzelf, gezin, familie of werk. Uiteraard probeer ik zoveel mogelijk informatie te schrijven over de producten van Forever en waar het voor gebruikt kan worden. Dit is super leuk om te ontdekken en te ervaren, maar ook een tijdrovende bezigheid.

Inmiddels ben ik drie jaar Forever Business Owner en langzaamaan begint mijn team vorm te krijgen. Vrouwen en mannen die enthousiast zijn over de producten en hier graag ook een inkomen mee willen opbouwen. Ik doe dit naast mijn baan en ik hoop eind dit jaar iets minder in loondienst te kunnen werken, zodat ik verder mijn eigen bedrijf kan opbouwen. Combi werk, Forever, gezin is een kwestie van time-management. Maar regelmatig komt er wel “iets” tussendoor.

Kwaliteit

Ik was op zoek naar hoogstaande gekwalificeerde producten. Voordat ik dit verder vertelde, heb ik zelf een aantal producten uitgeprobeerd en dit beviel meteen goed.

Binnen ons gezin worden de producten veel gebruikt en we volgen minimaal twee keer per jaar de C9 clean. Wij zijn met zijn vijven en drie van ons hebben diabetes type 1. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen dat de aloë vera drank helpt om onze bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Er zijn 6 categorieën: Fit, voedingssupplementen, huid verzorging, persoonlijke verzorging, dranken en bijenproducten. In het begin dacht ik, hoe ga ik dit allemaal vertellen en hoe kan ik een goede service bieden zowel online als bij iemand thuis. Het was even zoeken, maar het is gelukt.
Wil je meer informatie mail dan naar info@karinskast.nl

Hans

Google Ads / Designer

Karin

Developer / FBO’er / Blogger

Jurgen

Designer Logo