Meteen naar de inhoud

Goede voornemens week 10,11,12 en 13

  kersensokken-relaxstand

  Nu even niet en dat vier weken lang, het ging niet, ik wilde even niet en had mijn mindset  op een ander level geplaatst.

  Gehaktdag

  Zoals in een eerder blog, het is hier autistisch, hakte die ontwikkeling er behoorlijk in en had ik even tijd nodig om alles weer te herpakken en te begrenzen en af te tasten. Ik heb niet gesport en ook Sonja aan de kant gelegd.

  roos

  Eerste stap

  Inmiddels zijn de eerste stappen gezet en Jurgen heeft het gezellig en leuk als hij naar autistart gaat. We wachten nu op dat er een plekje vrijkomt door de week of misschien nog een weekend. Dit heeft tijd nodig en we hopen dat we snel handvaten krijgen om met bepaald gedrag te leren om te gaan.

  eerstestap-lunch

  Werk

  Inmiddels is Hans weer aan het werk en dat geeft ook een bepaalde rust.  Niet meer hele dagen thuis en ik heb daarom af en toe het rijk alleen. Kinderen op school, man aan het werk en veestapel in de relaxstand. Heerlijk

  kersensokken-relaxstand

   

  Ik kwam erachter dat ik heel vermoeid was en ook last had van mijn lichaam. Kortom stress.

  Leuke afleiding, wijn

  Gelukkig hadden we leuke afleiding en zijn we een avond flink op stap geweest en het was supergezellig, Op panty sokken gedanst en van alles mogen proeven en dan vooral wijn. Heel veel wijn. Zo blauw als een gympie naar huis en het hele weekend napret gehad. Pijn in mijn hoofd en een droge mond en zeer duf en een verfrommelt hoofd. Hoort erbij maar het herstel duurde wel lang.

   

  Pasen

  Met Pasen gezellig geluncht met moeders en een flinke boswandeling gemaakt met de rest van de familie,  dat was vorige week. Vandaag had ik weer gewoon crackers mee naar het werk en fruit, we gaan weer gezond doen. Maandag met het Italiaanse Sonja Bakker boek aan de slag en dan niet meer morren maar doen. Eerst genieten van het mooie weer dit weekend en leuke dingen met de kinderen ondernemen.

  Wandelen-woldberg, fransvandokkumburg-svenvandokkumburg-lopen-pasen

  Sven gezellig mee in de draagzak van papa Frans.

  wandelen-pasen-2018

  Hans en Marinus gaan gezellig naar de film en ik ga even polsen wat de andere twee voor wilde plannen hebben.

  XKa