Meteen naar de inhoud

Forever Marine Collagen supplement

  Marine Collagen is een makkelijke aanvulling op elke dagelijkse supplementenroutine. De vloeibare friszure bosbessensmaak is makkelijk in te nemen.

  Na drie jaar van ontwikkelen maakt deze sterk gecontreerde vloeibare formule gebruik van een wetenschappelijk geavanceerde zeecollageenbasis die meer biologisch beschikbaar is in vergelijking met andere vormen.

  Makkelijk opneembaar

  Forever Marine Collagen wordt daardoor gemakkelijker opgenomen door het lichaam. Marine Collagen ondersteunt de aanmaak van nieuw collageen in het lichaam en de huidtextuur. Je huid wordt gevoed van binnenuit.

  Waarom zeecollageen

  De formule bevat schelvis, koolvis en kabeljauw. Dit zijn vissoorten die diep in de Noord-Atlantische oceaan en de omliggende zeeën nabij de Noordelijke ijszee leven. De vis wordt niet gekweekt. Veel andere collageenproducten zijn afgeleid van koeien of varkens. Beide zijn minder duurzaam en minder biologisch beschikbare vormen van collageen. Collageen afkomstig van vis wordt zelfs tot anderhalf keer efficiënter door het lichaam opgenomen.

  Wat zijn de voordelen

  Het verbeterd de hydratatie en textuur van de huid. Zeecollageen helpt de huid gezond te houden en draagt bij aan een stevigere, meer gelifte huid. Het ondersteunt daarnaast het bindweefsel in onze gewrichten, helpt bij de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam en helpt verlies van collageen aan te vullen.

  Marine Collageen draagt bij aan nieuw collageen in het lichaam, in plaats van collageen toe te voegen aan bestaande collageen. Dit gebeurt door de geavanceerde formule die speciaal is ontwikkeld om de vorming van gezond collageen in het lichaam te bevorderen. Elke dosis Forever Marine Collageen bevat 3000 milligram zeecollageen. De meest effectieve dosis die het lichaam op kan nemen.

  De overige ingrediënten zoals acerola bes extract, een populair vochtinbrengend ingrediënt met vitamine C. Goji bes en zwarte peperextract wordt al lang gebruikt in voedingssupplementen. Forever Marine Collagen bevat ook zink en biotine, die bijdragen aan gezonde botten, haar en nagels. Al deze ingrediënten werken samen om de natuurlijke aanmaak van collageen te ondersteunen.

  Hoe snel zie ik resultaat

  Forever Marine Collagen wordt snel opgenomen en bij dagelijks gebruik bouwt je lichaam elke dag weer nieuwe collageen op. Bij een interne focusgroep zagen sommigen al binnen 7 dagen resultaat. Het wordt aanbevolen om het product minimaal 30 dagen te gebruiken voor optimaal resultaat.

  Gebruik

  Dagelijks 1 zakje Forever Marine Collagen innemen. Neem het product op een vast tijdstip in de ochtend op een lege maag, om de opname te maximaliseren of voordat je gaat slapen, zodat je lichaam het collageen kan verwerkne terwijl je slaapt. Maar neem het op een vast tijdstip. Je kan de Marine collagen innemen door het te mixen met een ander drankje. Bijvoorbeeld de Aloë Peaches.

  Ingrediënten

  Water, fruitsap [appel (Malus domestica), acerola (Malpighia glabra)] concentraat (19,6%), viscollageen (18.6%), verdikkingsmiddel (acaciagom, pectine), zuurteregulator (citroenzuur), zoetstoffen (erytritol, steviolglycosiden), vitamine C (natrium-L-ascorbaat), vitamine A (Betacarotene), L-isoleucine, peen (Daucus carotaL.) wortelsapconcentraat, aroma (muscaat druif en avocado), Boksdoorn (Lycium barbarum L.) vruchtextract , theestruik (Camellia sinensis L.) blad extract, zink (zinkgluconaat), emulgator (lecithinen), coenzym Q10, conserveringsmiddel (kaliumsorbaat), zwarte peper (Piper nigrum) fruit extract, biotine (D-biotine). Allergieadvies: voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten.