Meteen naar de inhoud

Verhaaltje van Jurgen voor het slapen gaan

  snuf jurgen slapen groot huis

  De Honden nepper

  Er waren eens 4 honden, Snuf, Wolf, Foppe en Nokkie. Ze woonden in een park vol bloemen en andere leuke dingen. En ze konden er leuk spelen met elkaar, maar er was een gevaar, de honden nepper. De honden nepper ving alle los lopende honden en sloot ze op in een kooi. Gelukkig zijn Snuf, Wolf, Foppe en Nokkie bijna altijd op tijd in hun huisje

  slapen jurgen karinskast honden nepper

  Het huisje

  Het huisje is  een hol in de grond.  Foppe en Nokkie zijn tweeling en zijn de jongste. Wolf en snuf zijn ook tweeling. Foppe en Nokkie gingen spelen en Wolf en Snuf gingen eten halen om op te eten en toen ze terug waren gingen ze met ze allen spelen, tikkie jij bent um zei Foppe en tikkie jij bent  hem Snuf.

  Maar toen kwam de honden nepper  en die pakte Snuf en Wolf. Foppe en Nokkie waren op tijd in hun holletje.

  Waar ze wachten tot de hondennepper in de auto zat. Toen de honden nepper weg reed renden Foppe en Nokkie achter de auto aan. Ze spraken een plan af. Nokkie zei, ik leid de bewakers af en Foppe, jij zet de camera’s uit.

  Toen ze aankwamen begon de dierenpret. Nokkie rende heel snel rondjes om de bewakers heen totdat ze duizelig waren en Foppe rende naar de kamer van de camera’s  en hij dacht, zo veel knopen? Ik heb een handleiding nodig. Foppe keek rond en daar lag de handleiding op het buro.

  Foppe

  Foppe begon snel te lezen en toen wist hij welk knopje  voor de camera’s en welk knopje voor alle kooien was. Foppe drukte eerst de knop in om de camerabeelden op storing te zetten en daarna op de knop om alle kooien, waarin de honden nepper alle honden had opgesloten, te openen. Alle honden gingen de honden neppers laten struikelen of deden een plas tegen de broek van een honden nepper. Wolf, Snuf, Foppe en Nokkie gingen naar huis en onderweg kwamen ze een man tegen. De man heette Max en hij wilde graag een hondenbaasje worden. Ze speelden in het park en daarna bij Max thuis. Zo werd Max een hondenbaasje.

  snuf jurgen slapen groot huis

  Groot huis

  Uiteindelijk gingen alle vier de honden bij Max wonen in een heel mooi groot huis met echte hondenmanden en heel veel speeltjes en lekkere hondenbrokken.

   

  Jurgen