Meteen naar de inhoud

Toilet parfum

  parfum-perfume-karinskast

  Girl talk

  Laatst was ik bij Natalie op visite en daar worden vele onderwerpen besproken. Mannen, kinderen, werk, parfum en heb je al gehoord en dat soort girl talk. Dingen die er toe doen in onze belevenis.

  Parfums

  We kregen het over parfums en dat het weleens verkeerd gaat als je een luchtje koopt die in de winkel heerlijk ruikt maar na een uur op je huid een geheel eigen lucht afscheiding creëert wat erg vies kan ruiken. Of dat je een goed bedoeld luchtje cadeau krijgt die de gever waarschijnlijk helemaal geweldig vindt maar dat de ontvanger er ademnood van krijgt.

  parfum-perfume-karinskast

  toilet parfum

  Dat soort parfums hebben we beide weleens ontvangen. Ik vertelde dat ik deze parfums dan bij het toilet zet als geur verfrisser. Weggooien is zonde, toch? Ik dacht dat de enige was die de stinkende parfums naar het toilet verbande. Komt Natalie aan met twee flessen en spuit die spontaan op mijn armen. Dit is mijn toilet parfum, heerlijk dat ik niet de enige ben met dit soort fratsen.

  verfrisser-toilet=parfum

   

   

  Tip

  Tipje voor moederdag. Even vragen welk luchtje lekker ruikt en anders een heerlijke bodylotion. En mocht dat niet lekker ruiken dan is er misschien een huisgenoot, familielid, vriendin of collega dit het wel kan waarderen.

  toilet-parfum

  XKa

  Tags: