Meteen naar de inhoud

Seizoenswisseling en huidverzorging

  Met het wisselen van de seizoenen kan het zijn dat je toch kleine aanpassingen in je dagelijkse beautyroutine moet aanbrengen. Wie droomt er nou niet van een mooie zomerse glow op de huid, maar is die glow een heel eind te zoeken in de winter.

  Dit alles heeft te maken met ouder worden, kou, warmte, zweten, vochtigheid, regen, zon en koude dagen. Wanneer je huid fluctueert, dan kan je misschien denken om alle producten te moeten vervangen. Veelal is dit niet helemaal nodig en kan een kleine verandering al veel teweegbrengen om een mooie stralende huid te krijgen en te behouden.

  Een paar tips om die seizoensgebonden huidproblemen aan te pakken met Forever ’s Targeted Skin care.

  Kleine veranderingen helpen

  De huid is over het algemeen droger in de winter en vetter in de zomer. Het is ook een logisch gevolg als het weer buiten verandert, je huid anders reageert. Vergelijk het maar met het wisselen van de wintergarderobe voor de zomergarderobe.

  Als je merkt dat je huid er dof, vermoeid of schilferig uitziet, zorg er dan voor dat je de juiste exfoliator gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen en een mooie glow, egale teint en textuur te krijgen. De Smoothing exfoliator is zacht genoeg om regelmatig te gebruiken. De Smoothing exfoliator belast de nieuwe huid niet door zijn vijf krachtige en natuurlijke ingrediënten, die samenwerken om een complete en verjongende reinigingservaring te bieden. De jojoba-bolletjes en bamboepoeder rollen zachtjes over de huid om zo dode huidcellen en vuil te verwijderen. Gebruik de Smoothing exfoliator ’s avonds na het reinigen voor het beste resultaat.

  Hydrateren en hydrateren

  Als het weer warmer wordt, dan wordt de huid dorstig en heb je meer hydratatie nodig. Gebruik daarom de hydrating Serum na het reinigen en voor het aanbrengen van je dagcrème. Ik gebruik zelf de hydrating Serum elke dag en mijn huid wordt daardoor goed hydrateert, zeker belangrijk als je ouder wordt. En ook hier geldt, 8 glazen water drinken per dag doet wonderen voor je huid.

  Ongelijkmatige teint

  Grove poriën of een onregelmatige teint. Dan kan de Forever Balancing toner een oplossing zijn. Deze toner is ontworpen om ervoor te zorgen dat vuil goed wordt verwijderd terwijl de poriën minder zichtbaar worden en er extra hydratatie wordt toegevoegd. De toner is ideaal voor gebruik na het reinigen en voor het aanbrengen van het serum en dagcrème.

  Balancing Toner biedt een exclusieve mix van zeewierextract en natriumhyaluronaat om de huid te hydrateren en te verzachten en tegelijkertijd een jeugdige uitstraling te ondersteunen. Komkommerextract voegt nog een laag rustgevende hydratatie toe en het verbetert de huidskleur en textuur.

  Oogcontouren

  1 van de eerste tekenen van ouder worden zijn de oogcontouren. Forever Awakening eye cream combineert krachtige ingrediënten met collageen, Aloë Vera en peptidetechnologie om het gevoelige gebied rond de ogen te verbeteren en glad te strijken, waardoor fijne lijntjes en donkere kringen zichtbaar worden verminderd. Vanaf de leeftijd van 30 jaar wordt er geadviseerd om een goede oogcrème te gebruiken.

  Aloë bio-Cellulose Mask

  Dit masker zorgt voor een krachtige hydratatie en is geschikt voor elk huidtype.

  VIP-behandeling voor je huid!

  -Voedt en hydrateert de gezichtshuid intensief

  -Brengt een doffe huid weer tot leven

  -Pakt tekenen van huidveroudering aan

  -Verzacht en kalmeert de huid

  Draagt bij aan een soepele gezichtshuid die straalt

  Het Aloe bio-cellulose mask van Forever is in technologisch opzicht echt een hoogstandje, met een veel sterkere hydraterende werking dan die van traditionele maskers. Bij de productie van het masker worden natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het hart van het masker is een bio-cellulose-vezelstructuur. Deze sluit perfect aan bij de contouren van jouw gezicht en dringt daardoor diep door in fijne lijntjes en rimpeltjes.

  Neem een heerlijk geniet momentje voor jezelf.

  Wees er bewust van dat je in de winter je huid behoefte heeft aan romigere crème en in de zomer een lichtere.  

  bestellen

  XKa