Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens van week 14 tot 17 ontrommelen en opruimen

  hysterisch-rommel-mooi

  Mijn uiteindelijke doel is om minder spullen en eurotroepjes in huis te hebben en te verzamelen, dat laatste gebeurd heel stiekem en voordat ik het zelf in de gaten heb is onze slaapkamer weer een hysterisch hol waarbij je vooral in de nacht goed op moet letten waar je je voeten plaatst. Ontrommelen!

  Tassen, schoenen, spullen waar je blij van wordt

  Van sommige spullen word ik heel blij, tassen, schoenen, kleren, make-upjes, parfums. Van die dingen die de meeste vrouwen shoppen of vragen voor hun verjaardag. Schoenen gooi ik vroeg of laat weg en dan koop ik weer nieuwen. Make up gaat bij mij soms over datum, dit heeft ook een beetje te maken dat niet alle kleuren mij staan die ik vroeger wel kon gebruiken. Het e.e.a. gaat wat hangen en uitsteken en daar horen geen glimmende make upjes op, halverwege de avond zit het namelijk op plekken waar het niet hoort.

  hysterisch-rommel-mooi

  Retour zenden?

  Kleding is ook zoiets. Ik probeer al jaren een soort basis garderobe te bewerkstelligen en dat vind ik heel moeilijk met de snel wisselende mode en leuke printjes. Het valt mij wel op, zeker als ik een kledingstuk online bestel, dat er vaak veel viscose en polyester in is verwerkt, beetje plastic fantastic en ik vind het niet altijd prettig zitten. Ik vergeet het kledingstuk dan weer retour te sturen en nu puilt mijn kledingkast weer eens uit aan miskoopjes en niet passende kleding. Ook heb ik de neiging om na mijn werk in een slobberbroek en wijde trui te dragen omdat ik toch niet meer naar de winkel of iets dergelijks moet. Daardoor blijven de leuke printjes in de kast hangen.

  vrijmarkt-27april2018-Steenwijk

   

  Ontrommelen

  Afgelopen weken zijn we goed bezig geweest om op de zolder weer normaal te kunnen lopen. De kamers van de jongens zijn ook grondig onder handen genomen met als resultaat dat we vandaag voor bijna €80.- verkocht hebben op de vrijmarkt. Nog niet alles is verkocht maar tijdens de zomervakantie zijn er nog een aantal rommelmarkten en wij zullen dan weer verder gaan met ontrommelen.

  krukje-vrijmarkt-ontrommelen

  Niet verkocht

  Opgeruimd van Marie Kondo

  Ik ben vanmiddag begonnen te lezen in het boek Opgeruimd van Marie Kondo en als ik het boek uit heb zal alles drastisch opgeruimd moeten zijn. Ik ben benieuwd, maar dat ik een boek koop om te leren opruimen zegt al genoeg.

  opgeruimd-MarieKondo-boek-ontrommelen

   

  XKa

   

  Tags: