Meteen naar de inhoud

Morgen op vakantie

   

  Ergens vorige week, zat ik met Amylyn te ontbijten en zegt ze opeens, mam ik ga je wel missen op vakantie. Ik was even verbaasd en daarna ook wel ontroerd. Ik vroeg aan haar, hoezo dat? Nou soms wil ik gewoon dat je er bent of dat ik kan vragen, hoe zou jij dat doen. Vorig jaar had dit ik ook. Liefffff.

  Griekenland

  Vorig jaar is ze voor het eerst met een stel vriendinnen naar Griekenland geweest, een hele onderneming en in de vroege ochtend werd er gevlogen. Het thuisfront vond dat reuze spannend en zouden de meiden het wel leuk hebben?

  Dat laatste is wel goed gekomen en ik denk ook dat wij niet alles te horen hebben gekregen, maar dat hebben mijn ouders ook niet. What happens in Griekenland stays in Griekenland.

  Rossi

  Morgen gaat ze niet met een stel meiden maar gaat ze mee naar Frankrijk, met Henk, Ineke, Jeanne en Rossi, de laatste heeft veel haar, blaft en had vandaag de kuierlatten genomen, maar is inmiddels weer veilig thuis. Zal wel gedacht hebben, moet ik met die mensen op vakantie 😉

  Kapotte dingen

  Het was, tot vorige week, onduidelijk of wij ook nog even ertussen uit konden. Normaal gesproken boeken we in februari of maart, maar door kapotte dingen en onverwachte uitgaven werd de vakantiebestemming steeds uitgesteld. Ik had één goede voornemen en daar is geen drol van terecht gekomen. Dus ik doe er niet meer aan, komt niets van terecht.

  Ala mama

  Intussen zijn alle shirtjes gestreken en alla mama opgevouwen, laatste wasje hangt en de laatste drogisterij zaken zijn vandaag gehaald. Nog even een issue föhn mee, maar dan heb ik een probleem. Het plat maak haar ding is ook nog een twijfel geval, misschien laat ze haar krullen weer zien? Ik zie het morgen wel of de styletang weg is.

  Maar eerst nog werken. Keivroeg opstaan. 04:45 uur en dan gaan met die banaan. Zowel Amylyn als Moi.

  Frankrijk

  Dinsdagochtend zal ik ook even iets anders op mijn bureaustoel zitten, dan zijn ze onderweg naar vive le France en zal ik waarschijnlijk ergens in de avond een berichtje ontvangen dat ze goed aangekomen zijn en dat het niet heel zonnig is. Nu heeft buienradar ons de afgelopen dagen al een paar keer gefopt, geen overstromende wegen ondergelopen woningen en zwemmen op de straat. Een paar druppies zijn er gevallen.

  Lachen, gieren, brullen en voetbal

  Maar ik denk dat ze wel enorm veel plezier zullen hebben. Ik ken Ineke, Henk en Jeanne al een aantal jaren en het was vaak supergezellig en lachen gieren brullen. Behalve als Jeanne boos was in het veld (voetbalveld). Dan was ze een Spitse hoor, even op de bank bij tante Ka en het ging dan weer goed. Henk die de vlag zwaaide aan de zijkant. Ik heb nog steeds problemen met buitenspel. En Ineke die gezellig op de bank zat en lekker zat aan te moedigen.

  Ik ben benieuwd met welke mooie verhalen ze thuiskomen en of erbij gekleurd is. De Europese buienradar laat positieve dingen zien.

  En toch, het blijft een beetje loslaten en ja ik zal jou ook missen.

  XKa Mam