Meteen naar de inhoud

Grappige dingen waar iedereen vrolijk van wordt

    Mona Lisa Sokken

    Gestaag gaan we richting kerst en de mooie en feestelijk reclame ’s komen weer voorbij op televisie. Ook internetwinkels doen hun best om zoveel mogelijk klanten te bedienen en te bereiken. Afgelopen week liep ik met mijn jongste zoon door een winkel en hij is nog in de sinterklaas modus en ik kijk al een beetje naar de kerst decoraties waar ik altijd heel vrolijk, blij maar ook een beetje hebberig van wordt. Het leuke was dat Jurgen ook heel blij de winkel verliet en daarna weinig interesse toonde in de speelgoedwinkel.

    Ik hou van vrolijke kleuren en mooie verpakkingen. Zo kreeg ik recentelijk voor mijn verjaardag een parfum van Versace. Mijn man dacht dat ik dit een lekker luchtje vond omdat ik een bodylotion van dit bekende merk had gekocht en hij vond dat de verpakking en de fles wel bij mij past. Gelukkig heeft hij goed gegokt en bevalt het luchtje prima. Ook de hysterie die je tegenkomt in het Louvre en Versailles, zoveel moois en zoveel glimmertjes en beschilderingen op plafons en muren. Ik word daar heel vrolijk van en het liefst wil ik net zo’n slaapkamer als Marie Antoinette maar dan zonder toeschouwers. Zo heb ik voor mijn web winkeltje een paar museumsokken besteld en uitgezocht wat voor geschiedenis er aan deze sok kleeft. Heel leuk om te doen en mocht je naar Parijs gaan dan vooral de Mona Lisa sokken aan doen.

    Wat is er nou leuker dan een spontane vergissing.

    Mijn dochter, die erg zinnig is met wat er aan haar voeten komt, loopt weg met de froothie Soks die in de kast komen. Ik heb ze zelf ook aan en soms stiekem onder mijn uniform. Een vrouwelijke collega van mij die heeft ook vele grappige sokken en had enige tijd geleden per ongeluk haar minions sokken nog aan, ze draagt alleen lage schoenen en die gele poppetjes waren voor iedereen zichtbaar.