Meteen naar de inhoud

Kunnen supplementen helpen om snel te herstellen na griep

  Ja, natuurlijk zeg ik dat, omdat ik hier inmiddels zelf ervaring mee heb.
  Voordat ik verder mijn verhaal optyp, kan hier geen enkele medische of gezondheidsclaim gelegd worden. Dit is mijn eigen ervaring.

  Begin 2020 was ik niet helemaal fit, moe, lusteloos en, vooral, ’s nachts erg benauwd, net alsof mijn keel verstopt raakte. Dit duurde al een tijdje en soms had ik twee dagen geen last en dan weer een paar dagen wel. Ook een soort pre-overgang diende zich aan. In mijn familie begint dit al redelijk vroeg, zo rond de 45. Dus ik dacht bij mijzelf wat is dit toch allemaal.

  Advies gevraagd bij de huisarts en bij een collega die enorm veel weet over de supplementen van Forever. Ik zelf gebruik liever zoveel mogelijk natuurlijk supplementen dan die van de apotheek, waarvan ik mij meestal een hoedje schrik wat de bijwerkingen allemaal kunnen zijn. Los je het één heb je weer last van bijwerking, misselijkheid of hoofdpijn en ga zo nog maar even door. Lijkt mij niet goed. Tuurlijk soms kan je niet anders. Net zoals ik niet zonder insuline kan.

  Vitolize Woman en Multi Maca

  Ik kreeg het advies om de Vitolize Woman en de Multi Maca te gaan gebruiken en dan van beide twee keer daags een tablet tijdens het eten in nemen. Daarnaast gebruikte ik ook een tijdje een hogere dosis Absorbent-C, in plaats van 3 x daags 1 tablet nam ik er 6 verdeeld over de dag. En daarbij de immublend, dit is een multi supplement. Binnen twee dagen was ik van mijn benauwdheid af en begon mijn energie weer terug te komen. Misschien had ik op dat moment wel Corona, maar dat kan ik nu niet meer achterhalen door middel van een bloedtest. Maar het hielp enorm.

  Gunstige werking op mijn bloedsuikerspiegel

  Mijn bloedsuikerspiegel blijft behoorlijk stabiel. Uitschieters zijn er altijd, denk hierbij hormoon-schommelingen, stress, vermoeidheid en ziekte. Ik gebruik dagelijks Aloë vera drank, de ene keer de Peaches en de andere keer de Gel of de Berry, laatst genoemde als ik een vermoeden heb van een blaas ontsteking. En natuurlijk de Mango voor de fijne zomerse twist.

  Quarantaine

  Inmiddels is het 2022 en we zitten als gezin geheel in quarantaine. Gezellig zo, wat niemand hoeft apart in een kamer te verblijven, maar met boodschappen doen is het een beetje lastig. Alleen onze jongste zoon mag naar buiten en is ook negatief getest, en die krijgt dan ook het boodschappen lijstje mee. Uiteraard komen er ook boodschappen mee naar huis die niet op het lijstje staan. 😊

  Woensdag kwam ik uit mijn werk en ik had het behoorlijk koud. Na een uurtje dacht ik, lijkt wel koorts en de thermometer gaf 39 graden aan. Warm bad, dikke pyama aan, allerlei dekens over mij heen gelegd en een test gedaan, die bleek negatief. De volgende dag was ik vooral erg moe, maar ik dacht ik ga weer meer vitamine-C innemen en de Royal Gelly met de Forever kids, had de immublend niet meer in huis. En Aloe vera drank. Vrijdagochtend was ik nog niet helemaal de oude, klein beetje verhoging en een klein beetje keelpijn. Na de test bij de GGD te hebben gedaan, rond 12 uur, begon ik mij steeds beter te voelen, op wat zeurderige lichte hoofdpijn na. En ik kreeg weer een beetje trek in soep en een broodje.

  Op het moment dat ik deze blog schrijf is het zaterdagavond en ik voel mij al bijna weer 100%. Nog wat vermoeidheidsklachten. Maar het gaat weer helemaal goed komen. Ondanks een positieve uitslag.

  Het helpt mij wel degelijk om even een tandje op te schalen met de inname van de voedingssupplementen van Forever, om zo je lichaam te ontgiften (Aloe drank) en een boost te geven, Vitamine C en de royal Gelly. Genoeg water of thee drinken om de rommeltjes af te voeren. We moeten nog even binnen blijven. Maar genieten ook op deze manier van het mooie weer.