Meteen naar de inhoud

Go with te flow en wijnen, wijnen

  De afgelopen weken waren een rollercoaster, of heel druk of uren de tijd om een boek uit te lezen.

  2 boeken

  Zo heb ik de vierde dimensie binnen een week uitgelezen. Was dat boek er maar eerder of wist ik het maar eerder. En nu begonnen aan de Miracle Morning. Even door alle denk en opgelegde structuren heen, tenminste zo ervaar ik dat.

  Zweem van school meegekregen

  De kinderen hadden nog een lichte zweem van school meegekregen en Marinus heeft een aantal certificaten behaald, maar hij mag niet meer doen alsof hij moe is en met zijn mooie bos haar op zijn tafeltje gaan liggen. Zijn leerkracht had hier een mooi verhaal over verteld.

  Jurgen verveelt zich op het moment dat hij binnenkomt. Maahaaam ik verveel mij. Hmm ga je kamer dan even opruimen? Neehee dat vind ik niet leuk om te doen, ik ook niet.

  Amylyn werkt zich een mooi salaris bij elkaar en heeft haar doelen behaalt m.b.t. school. Vanavond kwam dan ook de opmerking, oh jaa ik zit alweer in het derde jaar.

  Ouderwetse drukte op het werk, de tijd gaat dan supersnel, waardoor ik mijn inlognaam e.d. compleet kwijt ben. Nog een puzzelstukje voor volgende week.

  Ik volg al een tijdje, bewust, niet het nieuws. Ik word er een beetje verdrietig van, het is continu negatief en sommige dingen blijken niet te kloppen. Nogal verwarrend allemaal. Dat er wereldwijd protesten zijn tegen racisme is op zich goed, maar op sommige momenten werd dit wel heel ver doorgevoerd. Geschiedenis is volgens mij een punt om heel veel van te leren. Van elkaar kun je “dingen” leren, ervaren, en de ene keer is dat mooi en leuk en de andere keer is dit minder fraai.

  Wat moet je nooit doen als je een avondje aan het wijnen bent

  1 ding kan ik wel vertellen wat je never nooit niet moet doen als je een avondje aan het wijnen bent.

  • Je baas een mail sturen
  • Whatsappen
  • Facebooken
  • Twitteren, zangeres Adele heeft een tijdje onder bewind gestaan, die flapte er allerlei gekkigheid uit. 😊
  • Een serieus gesprek proberen te voeren met pubers
  • Een corrigerend gesprek voeren met je partner van het niveau aardappelen koken etc.
  • En vooral niet op vakantieveilingen bieden, je weet niet wat je aantreft de volgende ochtend. Lees, een foeilelijke pannenset, nachtje in een hotel, online yogacursus, handdoeken en heel veel wasmiddel. Natuurlijk, het wordt opgebruikt, maar normaal gesproken haal ik het meeste gewoon bij de supermarkt.
  • Een gesprek aangaan met een googlespecialist en je er de volgende ochtend achter komt dat die blauwe en rode lijnen in de analytics alleen maar positief zijn.
  • Kortom stay away from any keyboard!

  Het was weer van alles wat de afgelopen tijd. 😊

  XKa