Meteen naar de inhoud

Forever Lycium Plus

  Lycium Plus bevat een aantal krachtige plantextracten. Denk hierbij aan de Goji bes en zoethoutwortel.

  Goji-bessenextracten worden al eeuwenlang toegeschreven aan regeneratie. De Goji-bes staat bekend om het herstellen van de vitaliteit, het verbeteren van het gezichtsvermogen, het behoud van een gezonde gloed op de huid en om de werking van onze gewrichten flexibel te houden.

  Goji-bes is een van de “superfoods” omdat het een van de meest voedzame voedingsmiddelen is. Daarnaast bevat het 18 aminozuren, 21 sporenelementen waaronder calcium, fosfor, zink, geranium, vitamines, B1, B2, B6, C en E, vetzuren.

  Forever Lycium Plus bevat krachtige plantextracten uit de natuur! Het is rijk aan Lycium extract, afkomstig van de plant Lycium Barbarum. In China is de kracht van de Lycium Barbarum al eeuwenlang bekend. De bessen van de plant zijn rijk aan vitamines en antioxidanten. In Europa spreken we vaak over de Goji bes. Een echte superfood!

  Het tweede bestanddeel van Forever Lycium Plus is een zoethoutwortelextract dat rijk is aan bioflavonoïde.

  De samenstelling en verhoudingen van de bioflavonoïden die het bevat, maken het een van de krachtigste natuurlijke antioxidanten ter wereld.

  Lycium Plus is een supplement wat gebruikt kan worden bij verkoudheid, hoesten. Regelmatig gebruik van Forever Lycium Plus kan bescherming bieden tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

  Gebruik
  Neem driemaal daags 1 tablet in met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Sluit de verpakking goed af en bewaar op een koele, droge plaats. Niet gebruiken wanneer de verzegeling onder de dop verbroken is of ontbreekt. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

  N.B. bevat het allergeen Soja
  Certificering: Glutenvrij, Halal, Kosher, Vegan

  Ingrediënten
  Lyciumextract, zoethout flavonoïde extract, emulgator (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (cellulose, natriumcroscarmellose), anti-schuimmiddel (stearinezuur), stabilisator (magnesiumstearaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide), verstevigingsmiddel (natriumcarboximethylcellulose), dextrine, middellange keten triglyceriden, dextrose, zuurteregelaar (natriumcitraat).