Meteen naar de inhoud

Forever Lite ultra is een eiwit shake om je silhouet te verfijnen en spiermassa te behouden

  Forever Lite Ultra, met hoogwaardige soja-eiwitten en belangrijke vitamines en mineralen, zijn verkrijgbaar in twee smaken, vanille of chocolade.

  Maximale voeding en minimale calorie-inname maken het geschikt als maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing, als tussendoortje of als eiwit shake na de training of wanneer je gewoon iets goeds nodig hebt.

  Een gezond, gevarieerd voedingspatroon en regelmatig lichaamsbeweging vormen de basis van onze gezondheid. Forever Lite Ultra is geschikt voor volwassenen, zowel voor degenen die een actieve levensstijl leiden als voor degenen die een eenvoudige maaltijdvervanger willen voor gewichtsbeheersing.

  Maaltijdvervanger en gewichtsbeheersing

  Om succesvol te zijn in gewichtsbeheersing, is het belangrijk om de calorie-inname bij te houden. Met Forever Ultra Lite,  gemengd met magere melk of ongezoete amandelmelk, kun je tot twee maaltijden per dag vervangen. Een portie bevat ongeveer 200 kcal, maar het hoge eiwitgehalte geeft je een verzadigd gevoel. De dosis is gemakkelijk meetbaar en je weet precies hoeveel calorieën je verbruikt.

  Eiwitsupplement na de training

  Eiwitten worden vaak de bouwstenen van het lichaam genoemd. Ze zitten in alle weefselcellen van het lichaam, de hormonen, enzymen en belangrijke componenten van het immuunsysteem bestaan ​​ook uit eiwitten. Eiwitten zijn daarom belangrijk voor het functioneren van het hele lichaam. Eiwit helpt ook om spiermassa te vergroten en te behouden. Forever Lite Ultra is een geweldige manier om je een eiwitsupplement te geven voor of na het sporten. Maar het is evengoed geschikt als tussendoortje – of waarom niet als ingrediënt in een toetje? Mix, shake en geniet!

  Vitaminen en belangrijke mineralen

  Om zijn werk te doen als maaltijdvervanger, bevat Forever Lite Ultra diverse vitamines en mineralen. Ze helpen vermoeidheid te verminderen (bijv. Vitamine C en ijzer) en handhaven een normaal energiemetabolisme (bijv. Diverse B-vitamines, magnesium en fosfor).

  Forever Lite Ultra bevat de vitamines A, D, E, C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, B8, B5, calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, koper, mangaan, selenium, jodium, eiwitten.

  Soja eiwit

  Plantaardig eiwit dat alle aminozuren bevat die het lichaam nodig heeft. Antioxiderende eigenschappen heeft en een goede voedingskwaliteit heeft.

  Gebruik

  Meng 25 gram Forever Lite Ultra met 300 ml magere melk of water. Het bijgeleverde doseerschepje helpt je om eenvoudig een mix te maken, hanteer hiervoor het streepje aan de binnenkant. Gebruik voor je shake magere koemelk of sojamelk. Mengen met amandelmelk, kokosmelk of water kan ook. Kies wat je lekker vindt en voeg eventueel fruit toe.

  Bevat het allergeen soja

  Certificering: Halal, Kosher, vegetarisch, glutenvrij