Meteen naar de inhoud

Forever Infinite Firming complex

  Firming complex, voor net die stap verder in je dagelijks beautyroutine.

  Een mooie huid begint met gezonde voeding en leefpatronen, dit kan wel tot 80% zorgen voor een betere huidconditie. De laatste 20% wordt verzorgd door goed op elkaar afgestemde verzorgingsproducten. En beautyroutine.

  Ingrediënten die zorgen voor stevigheid

  Firming complex bevat gehydrolyseerd marinecollageen en vitamine C, die bijdragen aan de normale collageenvorming in de huid. Het supplement is gericht op het verminderen van zichtbare tekenen van het ouder worden. De ongecoate firming complex tabletten bevatten een goede mix van Franse meloenconcentraat, tarwe lipide extract, biotine (vitamine B7) en marinecollageen. Al deze ingrediënten die helpen om huid, haar en nagels stevig, sterk en mooi te houden. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat de stevigheid van de huid ondersteunt.

  Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie met 1% per jaar af, dit gebeurd al vanaf eind twintig. Het gehydrolyseerd marinecollageen zorgt ervoor dat het eiwit in kleinere stukjes wordt verdeeld zodat het lichaam makkelijker collageen kan opnemen.

  Gluten

  Hoewel firming complex tarweceramiden bevat, is het product glutenvrij. Ceramiden worden namelijk geëxtraheerd door een uniek en intens proces, waarbij gluten worden geëlimineerd. Er worden strenge kwaliteitscontroles en regelmatig testen uitgevoerd, de grenswaarde ligt van 20 mg ruim/glutenkg.

  Gebruik

  Dagelijks, in de ochtend, twee tabletten innemen met water.

  Certificering: Halal, Kosher, glutenvrij

  Ingrediënten

  Collageen hydrolysaat (vis), calcium L-ascorbaat (vitamine C), tarwe lipide-extract, antiklontermiddel (silicium dioxide), geconcentreerd meloensapconcentraat [gehydrogeneerde palmolie, geconcentreerd gevriesdroogd meloensap], antioxidant (dicalcium fosfaat), biotine.

  bestellen