Meteen naar de inhoud

Forever Garlic Thyme

  Knoflook en tijm, twee krachtige antioxidanten die je in Forever Garlic-Thyme aantreft. Deze twee antioxidanten in 1 supplement kan de immuniteit verbeteren en behouden. Zeker met ons dagelijkse drukke schema’s is dit voedingssupplement een aanbeveling. De softgels zijn geurloos.

  Studies hebben aangetoond dat de andere ingrediënten van knoflook de stofwisseling helpen om vetten om te zetten in energie en het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.

  Knoflook staat al sinds mensenheugenis bekend om het immuunsysteem een oppepper te geven en kan helpen bij een gezond cholesterolgehalte. De natuurlijke zuiverende werking heeft een voordelige werking op onze bloedvaten. En kan bloeddrukverlagend werken.

  Knoflook verwerken in eten

  Wanneer knoflook wordt gesneden of geplet, reageren de stoffen Alliine en alliinase op elkaar. De twee stoffen zitten naast elkaar in de knoflook en door het kapot snijden van de knoflook, wordt de celwand gebroken waardoor de stoffen met elkaar in contact komen.
  Laat na het snijden of persen van de knoflook de boel 10 minuten rusten. Wanneer je knoflook direct verhit nadat je hem gesneden hebt, bak je het stofje alliinase kapot. En doordat je het geheel even laat rusten krijgen de stoffen de tijd om allicine aan te maken.

  Andere gezonde stoffen in deze geurloze softgel zijn lecithine en ajoene die kunnen helpen bij het emulgeren van vetten

  Tijm staat bekend bij gebruik tegen verkoudheid of klachten aan de luchtwegen. Tijm bevat onder andere vitamine C, B en E en tannine, fenol, selenium, zink en magnesium en thymol.

  Nog meer voordelen van tijm is dat het helpt bij de spijsvertering en een antibacteriële werking heeft. Tijm bevat een sterke antioxidant die ook wel apigenine wordt genoemd. Apigenine helpt om de verbindingen tussen neuronen en stamcellen te versterken. Het bevordert het geheugen en de concentratie.

  Gebruik

  Neem 3 maal daags 1 softgel tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  Bevat het allergeen Soja

  Certificering: Glutenvrij, Halal en Khoser
  Sluit de verpakking goed af en bewaar op een koele, droge plaats. Niet gebruiken wanneer de verzegeling onder de dop verbroken is of ontbreekt.
  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Koolzaadolie, gelatine, tijm, geleermiddel (glycerol), gezuiverd water, knoflookconcentraat (allicin, alliin, sojaboon olie), emulgator (Soja lecithine), verdikkingsmiddel (bijenwax), (johannesbroodpitmeel fruit extract, maïssiroop, kleurstof (karamel).