Meteen naar de inhoud

Forever Balancing Toner

  Balancing toner is een product voor iedereen die zijn huid wil verzorgen. Gebruik de toner om de huid in balans te brengen in je dagelijkse verzorgingsroutine. Zachte maar effectieve formule geschikt voor alle huidtypes.

  Het natuurlijke evenwicht van de huid behouden

  Balancing Toner is ontworpen om de licht zure natuurlijke omgeving van de huid te herstellen. Zodra een reinigingsproduct op het oppervlak inwerkt en zo het vuil uit de poriën verwijdert, sluit een toner de poriën af en voorkomt dat vuil en olie binnendringen. De Balancing Toner verwijdert tevens dode huidcellen die het reinigingsproduct mist. En zuivert en vermindert de zichtbaarheid van poriën.

  Effectieve ingrediënten

  Dankzij de effectieve ingrediënten tonifieert een frisse balans de huid, kalmeert deze en herstelt het evenwicht op het gebied van vocht en pH. Hiervoor zijn er veel huidverzorgings- en vochtinbrengende ingrediënten aan de toner toegevoegd: sorbitol, witte thee, Aloë Vera en komkommer. Dit alles helpt om je huid glad en fris te maken en te houden. Weg met die doffe teint.

  Witte thee lijkt ook te versterken en het resistenter te maken, terwijl allantoïne je huid kalmeert en beschermt. Natriumlactaat, het zout van melkzuur dat van nature in de huid aanwezig is, evenals natriumhyaluronaat zijn alle twee goede vochtconserveringsmiddelen. Betaglucan en Karragentang zijn toegevoegd vanwege hun huidverzorgende eigenschappen. De balancerende toner bevat geen geur of alcohol en is perfect voor alle huidtypes.

  Gebruik

  Gebruik de Toner na het reinigen van je gezicht. Giet de benodigde hoeveelheid op een herbruikbare wattenschijfje en maak rond draaiende bewegingen over de huid. Werk van binnen naar de buiten van het gezicht en vergeet de hals niet.  Spoel daarna het gezicht af met water en dep droog. Nu kan je bijvoorbeeld een serum aanbrengen en daarna de crème.

  De Balancing Toner is Halal, Kosher, glutenvrij, vegan

  Ingrediënten:
  Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Water, Propanediol, Sorbitol, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Beta Glucan, Sodium Lactate, Phytic Acid, Allantoin, Potassium Sorbate.

  bestellen