Meteen naar de inhoud

Forever Active HA

  Forever Active HA is een mix van hyaluronzuur, gember, kurkuma en zink. Het dagelijks leven vraagt veel van ons lichaam en daar moet je zuinig op zijn. We worden steeds ouder en met het juiste voedings- en bewegingspatroon en de juiste supplementen kunnen we ons lichaam ondersteunen.

  Hyaluronzuur helpt de gewrichten te beschermen door het kraakbeen elastischer te maken. En in de huid draagt het bij aan een goede hydratatie van de weefsels..

  Voorheen kon hyaluronzuur alleen worden gebruikt doormiddel van injecties (dit vanwege de unieke structuur en de grote omvang van de polymeren in de HA), tegenwoordig kunnen we ze splitsen dankzij een specifiek proces, waardoor het mogelijk is geworden om oraal consumeren en gemakkelijk kan worden opgenomen door ons lichaam. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de regeneratie van huidcellen. Het is verantwoordelijk voor zijn elasticiteit en flexibiliteit.

  Kurkuma staat bekend om zijn ontstekingsremmende werking en is een natuurlijke antioxidant die werking van Hyaluronzuur zal versterken.

  Gember is verkwikkend voor het lichaam en heeft ook een ontstekingsremmende werking.

  Hyaluronzuur is van nature aanwezig in het lichaam. Het garandeert de gewrichtsvloeistof, elasticiteit en viscositeit en zorgt ervoor dat de gewrichten beter bestand zijn tegen schokken. Het stimuleert de regulatie tussen vernietiging en herstel van het kraakbeenweefsel.

  Forever Active HA is in combinatie met de Forever Freedom en de MSM gel, voor de gevoelige gewrichten een goede combinatie.

  Gebruik

  Tweemaal daags één softgel innemen met een ruime hoeveelheid water. De aanbevolen dagelijkse aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Sluit de verpakking goed af en bewaar op een koele, droge plaats. Niet gebruiken wanneer de verzegeling onder de dop verbroken is of ontbreekt.

  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

  Certificering: Kosher, Halal en glutenvrij

  Ingrediënten
  Sojaolie, (gelatine), bevochtigingsmiddel (glycerine), hyaluronzuur, turmeric, gemberolie, stabilisator (gele bijenwas), maltodextrine, gezuiverd water, zinkoxide, emulgator (lecithine).