Meteen naar de inhoud

Fifty Shades of …..

  fifty shades grey darker freed sm soft

  grey darker freed fifty dagboek recensies

  De trilogie van fifty shades die door de recensenten wordt afgekraakt blijkt een ware kaskraker.

  Ladies Night

  Tijdens de Ladies Night van 7 februari ging de kaart verkoop door het plafond en waren de zalen uitverkocht. En dit ging om het derde deel, Fifty shades Freed. Deel twee Fifty shades Darker trok bijna 109.000 vrouwen naar de bioscoop. Ik ben gezellig met Natalie naar de film geweest en ook hier waren alle stoelen bezet. Bij binnenkomst een hapje en een drankje, in de pauze een wit wijntje en na de film een leuke goodiebag mee naar huis. Net weer even anders dan een gewone bioscoopavond.

  Trilogie

  De trilogie met in de hoofdrollen Jamie Dornan en Dakota Johnson (dochter van Don Johnson en Melanie Griffith ) begint met de rijke zakenman Christian Grey en Anastasia Steel, een naïeve studente, die Christian een interview afneemt. Vanaf dat moment beleven Ana en Christian hoogte en diepte punten op allerlei vlakken.

  Kassa

  De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken die in 52 verschillende talen zijn vertaald en er zijn ruim 90 miljoen exemplaren van verkocht. Katjing kassa. De auteur E.L. James (Erika Leonard, dus een vrouw) heeft de boeken in een dagboekvorm geschreven, waar kennen we dat meer van, Bridget Jones. In dit geval gaat het om de gedachten van Christian Grey, lust en fantasie staan centraal.

  Soft

  Er wordt gesproken over soft sm-porno. Mister Grey heeft zijn overpeinzingen en zijn jeugdtrauma’s, controle willen hebben over iedereen en alles. In het laatste deel, Fifty shades Freed.komt alles samen. Deel 2 en 3 zijn achter elkaar opgenomen.

  Hoe komt het dat veel vrouwen naar deze Fifty shades films gaan.

  fifty shades grey darker freed sm soft

  1. Het gaat over seks vanuit het mannelijke perspectief, deel 1.
  2. In dagboekvorm geschreven en een beetje zo verfilmd. Bridget Jones werd hiermee ook wereldwijd een hit, omdat het herkenbaar is.
  3. Mooie mannen en een herkenbaar karakter van Ana.
  4. Wat een leuke dingen in de rode kamer. Slaapmaskertje, rode dekens en een zweep voor als er iemand vervelend is.
  5. Natuurlijk snappen wij als vrouw dat er met make-up en belichting alles als een mooi plaatje eruit komt te zien. Het is niet ranzig maar mooi neergezet.
  6. Sweet dreams or a beautiful nightmare  zo’n man met een body van oelahlalala en die af en toe een beetje “bazig” is.
  7. Direct en grappig, Lik op stuk beleid, daar houden we van.

   

  XKa

  Gesponsorde links:
  50-shades-of-grey-DVD

  50 shades of grey DVD

  50 shades darker DVD

  50 shades darker DVD

  handboeien

  Handboeien

  50 shades trilogie

  50 shades trilogie boeken box