Meteen naar de inhoud

De eerste regenachtige zondag

  cairo-madness

   

  regenachtige,zondag

  Klusjes

  Na klusjes buitenhuis, lees, bij moeders, kraan vervangen en deurklink weer naar behoren laten werken. De weekendboodschappen binnen en al het strijk werk weggewerkt, het huis van onder naar boven en weer terug aan kant gemaakt. Kunnen we even iets voor ons zelf doen.

   

  Brunch

  Vanmorgen met iedereen een gezellige brunch gehad, alhoewel Jurgen even dacht dat er chocopops bij horen. Ging iedereen daarna een beetje zijn of haar eigen gangetje. Het woord sjoelen kwam wel even voorbij maar werd uiteindelijk niet uitgevoerd.

  Casa Ibiza

  Ik heb eindelijk mijn boek uit kunnen lezen, en zeker op het eind was het ook een pageturner. Casa Ibiza van Linda van Rijn. Het boek kan nu weer door naar Natalie. Houdt ons van de straat.

   

  Weekend

  Nu de vakanties op hun einde lopen en de meeste collega’s weer aan het werk zijn, merk ik dat ik iets meer ruimte heb in mijn weekenden en dat komt goed uit. Er zijn nog een paar klussen die gedaan moeten worden en waarvan een begin is gemaakt. We zijn gestart op zolder en zakken zo langzaamaan af naar beneden. Dit keer wel met een moodboard zodat we niet allerlei kleuren door het hele huis krijgen. We hebben namelijk al eens het testbeeld op de muur in de slaapkamer gehad.

  Zolder

  Maar wat is nu leuker om de zolder aan te pakken en op te ruimen. Er komen allerlei sentimenten en verzamelde spullen weer tevoorschijn. Op de voorzolder hangt de was maar er is ook een groot bureau met een aantal na te kijken computers en er staat een echte platenspeler. Gelukkig hebben wij nog een aantal lp’s bewaard. Waar we vroeger echt even voor moesten sparen.

  loureed-rollingstonescairo-madness

   

  Lp ( langspeelplaat )

  Het opzetten van de naald op de lp geeft zo’n heerlijk geluid. Even wat gekraak en dan komt de muziek vanzelf. Heerlijk en het geluid blijft ook mooi in de drieweg speakers die we er voor de gezelligheid bij hebben gezet. Kopje koffie erbij en onze zondag kan niet meer stuk.

  lp-ouderwets

   

  Have fun.

   

  XKa