Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 9

  koud sokken chalet

  Koud

  Afgelopen week was het erg koud maar met blauwe luchten en een lekker zonnetje prima te doen.

  Ik had een weekje vrij genomen, even bijtanken en een paar dagen vakantie in resort Arcen. Een heel mooi vakantiepark in noord Limburg tegen de grens van Duitsland.

  Arcen hangarroompot week 9 dagboek

  Huisje

  We hadden een infrarood sauna tot onze beschikking. Twee tv’s wat wel makkelijk was omdat Jurgen een aantal kinderseries volgt en deze ongestoord op de slaapkamer kon kijken. En een fraai uitzicht op de bevroren zwemvijver waar verderop in de week nog geschaatst werd. Mooi net en schoon huisje en een geweldige omgeving en mooie steden in de buurt, Düsseldorf en mooie en rijke stad, Venlo met veel geschiedenis, Arcen aan de Maas, Roermond. Net over de grens bij Venlo zie je nog veel sporen van de tweede wereldoorlog in de bossen, denk hierbij aan vliegtuighangars en ruïnes.

  resort arcen tuinen omgevinggenieten arcen koud

  Drukke weken

  De weken ervoor had ik vaak enorm drukke weken met verschillende opsta tijden. Ik merkte dat ik tijdens de vakantie vaak rond half 8 uitgerust wakker werd en ook heerlijk had geslapen. Ondanks dat ik niet op een ruim bed sliep en de slaapkamer in het chalet in het begin behoorlijk fris was, viel ik gelijk in slaap. Ik sliep bij Jurgen op de kamer en die was vaak gelijk met mij wakker. Zo konden we samen ontbijten. Marinus sliep meestal goed uit.

  Nu even niet

  We hebben even gezwommen en voor de rest veel gelopen in de steden. Het Sonja Bakkeren is er afgelopen week ook niet van gekomen, dit had ik bewust gedaan, gewoon even vakantie. Aankomende week pak ik het weer op.

   

  Rijn week 9 koud

  Dusseldorf uitzicht over de Rijn

   

  Hermes dure straat

  Mooie winkels in Dusseldorf

  Argentijn

  Afgelopen zondag onverwachts visite en heerlijk Argentijns gegeten. Alleen het afkluiven van de maïskolven zag ik niet zo zitten. Mooi rood wijntje erbij en genieten. Ik was bezig de twee boekenkasten opnieuw in te richten. Er liggen niet alleen boeken maar veelal andere troepjes en rondslingerende rommeltjes. Ik neem nu twee oude boeken mee naar het werk en daar kijk ik alles even door en geef ze dan weg aan iemand die er belang bij heeft. Zonde om de boeken bij het oud papier te doen. Ik heb nog een behoorlijk stapel te gaan, maar dit was ook één van de puntjes, opruimen, weggooien en proberen met minder te doen. Blijft lastig.

  XKa