Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 8

  voornemens karinskast Foppe

  Koud

   

  Door de griepgolf was ik veel aanwezig op mijn werk de afgelopen week, maar vrijdag had ik dan eindelijk vrij.

  Woldberg

  We zijn naar de Woldberg geweest, waar het ’s ochtends lekker rustig is. De tweede dag naar Havelterberg waar we een historische route hebben gevolgd en weer nieuwe ontdekkingen deden. Gisteren ben ik met Jurgen en Amylyn naar het oefenterrein geweest, daar dreigden we weer alle gevoel van richting te verliezen, omdat het zo leuk is dwars door de bossen te lopen met de hond. Gelukkig zagen we op tijd een breed pad en zijn via slootjespringen en alle gekkigheid die daarbij hoort, richting het brede pad gelopen.

  voornemens karinskast Foppe

  Aaa

  Vanmorgen een flinke wandeling langs de A gelopen. De wind was wel behoorlijk koud en ik had in plaats van dag crème maar vitamine E-olie op mijn gezicht gesmeerd, zo blijft de boel nog redelijk soepel. ? Door de kou blijft ik smeren.

  Het elastische koord en de kettlebel liggen momenteel in de hoek. De fitness mat wordt wel gebruikt.

  Op onderstaande foto is Foppe zich aan het droog wrijven, hij kreeg natte pootjes en daar houdt meneer niet van.

  foppe woldberg voornemen

  Oude spijkerbroek

  Wat wel leuk is dat ik mijn oude spijkerbroek weer pas, dus dat is een mooie afsluiting van deze week.

   

  XKa