Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 6 en 7

  creatief karinskast snuffelhoekje

  Goede voornemens die ik heb voorgenomen begin januari en wat is daarvan over?

  Tot nu toe

  Tot nu staat alles nog overeind, Sonja Bakkeren gaat goed op een paar dagen na, ik had het boek opgeruimd en kon het twee dagen lang niet terugvinden. Sporten dat is wel wat minder. Tenminste ik gebruik even geen gewichtjes en andere tildingen.

  Opruimen

  Maar om bezig te zijn met mijn conditie en eventueel wat kilootjes kwijt te raken was niet het enige wat op mijn lijstje staat. Het opruimen van de slaapkamers of zeg maar het hele huis vordert ook goed. De schuur komt in het voorjaar. Af en toe leuke dingen met mijn kinderen en vrienden te doen gaat ook al een beetje de goede kant op. Dit heeft vooral met organisatorische perikelen te maken en soms met financiën. Maar stug volhouden aan leuke dingen.

  Wedstrijdje en ontspanning

  Gisteravond met het hele gezin naar het zwembad geweest en een aantal baantjes gezwommen met zelfs een klein wedstrijd elementje erin. Ook even lekker ontspannen in het stoombad. Kwam er alleen zo rood als een kreeft uit. Jurgen had hetzelfde probleem. Gelukkig was het donker buiten en hoefden we niet meer ergens naar toe. Rond kwart over negen waren we weer thuis en alle drie de tieners wilden meteen naar bed. Zo konden wij nog even genieten van het tv-programma, met een mooie rode wijn erbij, terug naar 1982 met Danny de Munk en zijn gezin, wat een herkenbaarheid, heerlijk. We zijn zelf ook bezig om oude dia ’s te bekijken en daar kom je ook de meest leuk herinneringen tegen.

  karinskast tot nu toe goede voornemens conditie zwemmen snuffelhoekjejaren80 leuk oud lachen karinskast conditie

  De afgelopen twee weken hebben we mooie zonnige en vooral koude dagen gehad, maar daar kan je je tegen kleden en we hebben mooie wandelingen gemaakt.

  Vrije tijd

  Begin deze week leek mij week redelijk veel uit vrije tijd bestaan maar maandagochtend kreeg ik een telefoontje van de planning of ik kon werken i.v.m. ziekte van een collega. Mijn weekend was deze week woensdag en donderdag.

  Snuffelhoekje

  Samen met Natalie nog in het winkeltje het snuffelhoekje geholpen. Ook altijd leuk tweedehands spullen en prullen. En natuurlijk was er Valentijnsdag en daar horen lieve dingen bij en natuurlijk chocolade.

  love valentijn wandelen zwemmen

  Al een aantal dagen liggen er paaseieren in de winkel en ik vind het zo gezellig al die gekleurde eitjes in een glazen pot of flesje, het is alleen zo op. ?

  Knutselspullen

  Jurgen vindt het leuk om te kleuren en te tekenen. Na een bezoek aan de action allerlei leuke knutselspullen gekocht en daarmee aan de slag gegaan. Ook hebben we tijdens onze wandelingen mooie stukken hout gevonden en we zijn druk aan het brainstormen om er leuke en bruikbare dingen van te kunnen maken.

  tekenen schilderen houtaction nokkie wandelen hout

   

  XKa