Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 5

  hardloopapp karinskast zwemmen app week5 dagboek

  Zwemmen

  Eind vorige week een bezoekje aan de huisarts gebracht in verband met pijnklachten in mijn linkerarm. Na een aantal oefeningen en vragen van, voel je hier iets en voel je die spier of tintelingen, blijkt het om een ontstoken pees te gaan. Dit moet met rust en paracetamol weer overgaan en uiteraard de fysio contacten. De huisarts raadde ook zwemmen aan, dit houdt de schouderpartij soepel en je gebruikt tevens veel spieren. Ik moet de gewichtjes en trekkoorden voorlopig even links laten liggen. Bootcamp moet ik daarom ook even laten gaan, dit komt vanzelf wel weer.

  bootcamp hardlopen bowlen weekend vrij

  Foto ‘s

  Ik had wat tijd over en probeerde wat leuke foto ’s te maken met mijn telefoon, het blijft een gedoetje maar wel leuk als je sommige kiekjes weer terug ziet. Ook ben ik oude dia leuk week 5 karinskast wandelen bowlen foto’s aan het bekijken en ik kom daar hele leuke foto ’s tegen. Binnenkort meer.

  Mooi weer

  Deze week belooft het mooi weer te worden en vooral koud. Kan Foppe de hond mij mooi uitlaten. Vanmiddag even liggen slapen op de bank, ik had een vroege dienst en niet zoveel uurtjes kunnen slapen, dat merk je toch wel als je wat ouder wordt het lichamelijke gestel duurt wat langer voordat het weer hersteld is.

  Hardloopapp

  Ik ga nog op zoek naar een leuke hardloopapp, eens kijken of ik zo mijn conditie weer een beetje op peil kan krijgen. Hardloopschoenen heb ik inmiddels aangeschaft en ik ben vrij standvastig van welk merk. Adidas blijft favoriet.

  hardloopapp karinskast zwemmen app week5 dagboek

  Sonja Bakker

  Sonja Bakker wordt nog steeds gevolgd, soms neem ik wel iets anders tussendoor. Afgelopen week hadden we het donderdagmiddag onverwachts druk met de gangkast opknappen en ontvochtigen en opnieuw sausen, waardoor het diner erbij in schoot. Amylyn had patatjes meegenomen maar daar had ik later op de avond flink last van. Voorlopig geen frietjes meer.

  Bowlen

  En eindelijk weer een heel weekend vrij dat begint op vrijdag 1300 uur. Een heel fijn vooruitzicht. De kinderen willen graag glow in the dark bowlen.

  XKa

  Gesponsord bericht: