Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 4

  zwemmen eten pijn woensdag

  Volkomen Kak

  Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, het ging deze week helemaal Kak. Volgens mij had ik de blue monday een week later. Vorige week donderdag begon ik met een late dienst en vanaf vrijdag tot dinsdag in de vroege diensten en dan elke keer andere opsta tijden, heel erg vermoeiend. Eigenlijk was ik alleen woensdag vrij realiseer ik mij nu.

  blue monday wandelen eten

  De kettlebellkettlebell 6 kg

  De Kettlebell heeft mij de hele week heel zielig vanuit een hoekje aan zitten kijken, gelukkig deed Marinus af en toe oefeningen met hem. Mijn kipfilets zijn er weer heerlijk ontspannen onder. Ik heb nog steeds last van mijn linkerarm en heb nu maar besloten om even een date te plannen met mijn huisarts. Ik heb namelijk geen idee waar de pijnklachten vandaan komen?

  Woensdag

  Woensdag was een hele mooie dag. Het weer deed gezellig mee en mijn dochter kreeg het goede nieuws dat ze is aangenomen op de Herman Brood academie richting Music Industry Professional, kortom regelen, samenwerken en verkopen. Artiesten, muziek etc. Dit houdt in dat ze vanaf eind augustus elke dag met de trein op en neer moet naar Utrecht. Een geweldige stad, veel internationale studenten en waar je goed bezig kan met netwerken en je toekomst. Maar we gaan eerst nog een keertje overnachten in Utrecht om alles een beetje te verkennen.

  En het leuke is dat ik er weer een titeltje bij heb, schoonmoeder. Voor het eerst vriendje lief ontmoet, leuke lieve indruk achter gelaten. Ik mag het woord verkering niet meer gebruiken het heet relatie. Check.

  Veel zitten

  De andere dagen heb ik gewerkt en goed op mijn eten gelet. Nadeel is dat ik vrij veel zit op mijn werk en ik niet als een malle oefeningen kan doen achter de balie. Ik doe weleens heel lang mijn benen omhoog houden of mijn bilspieren aanspannen dat soort dingetjes, ziet toch niemand, maar het helpt maar een beetje.  Donderdag was ik bijna bij huis en ik dacht, vanmiddag even wandelen in het bos. Man mee, Foppe ( de hond ) mee.

  zwemmen eten pijn woensdag

  Mijn auto is op plekken geweest waar ik zelfs met de fiets niet eens zou komen. De auto is ook op plekken vies geworden waar dat eigenlijk niet hoort. Ik had een verkeerde afslag genomen en belandde in drek en blups en met spinning wheels. Na wat rond gebobbeld en gehobbeld te hebben vond ik het juiste pad en hebben we voordat het donker werd nog een paar kilometer gelopen.

  Weekend

  Mijn weekend verliep een beetje met uitslapen en wachten totdat ik aan het werk mocht. Blijft toch wel een dingetje hoor, een middagdienst, je blijft op de klok kijken tot je weg moet.

  Zwemmen-week4-bootcamp-pijn

  Voor volgende week wil ik weer zwemmen en proberen weer een bootcamp les te volgen, maar het is even afwachten hoe het met de tijden van mijn werk komt. Maar ik heb de wil weer gevonden en we gaan weer vrolijk verder. Voor nu even in de relaxmodus.

  XKa