Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 3

  dieet winter voornemen

  Tenenkrommend nieuws

  Ik zit het nieuws te luisteren en hoor het verhaal van Nienke, zij is pleegkind en is op jonge leeftijd weg gegaan uit haar ouderlijk huis. Haar moeder is overleden en met de nieuwe vrouw van haar vader kon ze niet door één deur. Er werd haar elke dag verteld dat Nienke waardeloos is en dit doet pijn. Uiteindelijk komt zij in een pleeggezin. Maar als zij achttien wordt moet zij het huis uit en op eigen benen staan, de gemeente heeft geen geld meer. Gelukkig voor Nienke vangt gemeente Tilburg haar op en kan ze na alle waarschijnlijkheid haar eindexamen halen bij de pleegzorg waar ze nu verblijft.  Een getrouwd koppel in Amerika die langdurig hun kinderen verwaarlozen en zich in onschuld hellen. Tenenkrommend nieuws is dit.

  Tweede monsterstorm

  Ook hebben we de tweede storm dit jaar gehad waarbij mensen letterlijk omver werden geblazen. Ik reed in mijn auto richting werk en ik was shaken, NOT stirred.

  dieet winter voornemen

  Zwemmen

  Dinsdagavond zijn we met het hele gezin wezen zwemmen. Beetje recreatie en stevige baantjes gezwommen. Woensdagavond zou ik meedoen met bootcamp, maar dit heb ik niet gedaan. Ik heb te veel last van mijn schouder en ik heb besloten deze week verder geen oefeningen te doen waarbij ik mijn linkerschouder moet gebruiken, gelukkig helpt de rust.

  zwemmen voornemen dieet

  Sonja Bakjes

  Sonja Bakjes gaat ook redelijk naar wens, wel veel bakjes mee slepen naar mijn werk. Ik heb een rare werkweek en moet in zes dagen tijd op drie verschillende tijdstippen opstaan, dit hakt er behoorlijk in. Vrijdagochtend eet ik mijn kwark met muesli en ik word een beetje misselijk. Later bleken een aantal collega’s er ook last van hebben gehad. Maar of het nu door de koffie op het werk kwam of door mijn kwark of dat er iets heerst, we weten het antwoord niet.

  Voornemen

  Mijn voornemen voor aankomende week is dat ik wil proberen twee keer te gaan zwemmen en zoals mijn week er nu uitziet moet dit geen probleem zijn. Verder staat op de planning om mijn kast, Karins Kast op te ruimen. Ik las een artikel over ballast opruimen in je huis en ervoor zorgen dat de kasten niet uitpuilen met troepjes en meuk, dat het heel bevrijdend en rust gevend werkt. Ik ben benieuwd.

  Tips

  Ik kreeg nog een tip wat zal meehelpen om de overtollige kilootjes te laten verdwijnen. 2 liter water, verse gember, komkommer raspen, 10 blaadjes munt en sap van 1 of na smaak 2 citroenen toe voegen en dit gedurende dag opdrinken. Ga ik morgen meteen uitproberen.

  zwemmen kwark sonja bakjes

   

  advertentie:

   

  Philips Avance HR3655/00 - Blender

  Philips Avance HR3655 Blender bij Bol.Com