Meteen naar de inhoud

Dagboek van goede voornemens week 2

  bootcamp-2018-sonjabakker-goedevoornemens

  Dagboek van goede voornemens week 2

  Het is maandag 8 januari en vanmorgen ging mijn wekker om 04:35 uur, ik vind het nog steeds erg vroeg. Amylyn haar wekker ging ook op tijd omdat ze ook 06:00 uur moest beginnen, ze staat drie kwartier later op. Ik heb wat meer tijd nodig om mijn gezicht uit de kreukels te krijgen en alles weer een beetje glad te strijken en mijn auto ijsvrij maken. Half zes stap ik in de auto richting Zwolle. Mijn dienst ging vrij snel voorbij en ik had mij voorgenomen om vanmiddag bij de Aldi twee kettlebellen te halen, 1 van 6 kg en 1 van 8 kg en een fitnessmat. En tada gehaald, zeg maar veel gewicht voor weinig geld, mooi meegenomen. Ik ga proberen om de dag oefeningen te doen met die dingen en de oefeningen die in mijn agenda staan. Eerst een aantal YouTube filmpjes bekijken en de rest moet ik zelf doen.

  Woensdag

  Ik dacht, deze week lekker rustig aan, ik stond maar twee dagen ingepland, was er iets fout gegaan met roosters overzetten en ik weet niet allemaal wat. Inmiddels is meneer zaagmans geweest en sta ik op vier dagen, benieuwd wat er nog komen gaat? Ook een stevige workout gedaan op de trappen bij mijn moeder thuis. Spullen naar zolder, spullen naar beneden, spullen van de ene kamer naar de andere kamer en dat in anderhalf uur tijd. Maar het is gelukt.

  Het om de dag met de kettlebellen aan de slag, dat gaat eigenlijk prima en Sonja Bakker gaat ook redelijk goed, heb af en toe een kleine uitglijder maar het hoeft er ook niet in twee weken weer af wat er door de jaren heen aan is gekomen.

  bootcamp-2018-sonjabakker-goedevoornemens

  Mijn conditie blijft nog wel even een dingetje, dat gaat langzaam. Ik heb een hekel aan hardlopen, snelwandelen, slenteren en alles wat er mee samen hangt. Ik vergeet dan goed adem te halen, zeker als ik in een groepje moet lopen. Maar om nu met mijn opoefiets door de bossen heen te gaan racen dat lijkt mij ook weer een bezienswaardigheid op zich. Zit nog te dubben hoe ik dat ga inkleden.

  FunfitSteenwijk bootcamp voornemen afvallen dieet

  Vrijdagavond Fun Fit avond

  Vanavond met een leuke groep meegedaan aan de bootcamp les en wat meer aan de conditie gedaan en ook weer armen en schouders en een elastische oefening die tijdens het uitoefenen wel meeviel maar waar ik zeker morgen last van ga krijgen in mijn bovenzijbeenspieren. Dat heet een stiekemerd. Marinus was vanavond ook mee en die vertelde later dat hij het wel erg leuk vond om te doen.

  tomaten-2018-motivatie-bootcamp

  Motivatiesokken

  Voorlopig maar op mijn opoefiets wat rondfietsen totdat ik eruit ben of ik met één van de kinderen iets op zo’n snelle fiets ga doen en dan met de blups achter mijn oren weer thuis kom of dat ik serieuze hardloopschoenen ga aanschaffen.

  Tags: