Meteen naar de inhoud

C9 Cleansing programma

   

  Een vliegende start maken met een gezonder voedingspatroon, wie wil dat nu niet?

  De kilo’s komen tussen oud en nieuw en kerst

  De slogan “ik ben aangekomen tussen kerst en oud en nieuw” klopt niet! Je komt aan tussen oud en nieuw en kerst. Zal niet best zijn dat je 10 kg aankomt in een paar dagen, moet er niet aan denken, maar dat je eetpatroon op tilt slaat is ook wel logisch, alles is lekker en veelvuldig aanwezig.

  9 dagen

  Het C9-cleansing programma bestaat uit 9 dagen en dag 1 en 2 zijn het zwaarst omdat je het e.e.a. moet laten staan. Dit is om je hoofd te resetten! Je mag dan 3 keer per dag 120Ml Aloë Vera drinken en er zijn een aantal supplementen die helpen om je hongergevoel te stillen, daarbij eet je ook groenten en fruit en drink je een shake in het smaakje choco of vanille, dit kan je aanlengen met amandel melk, havermelk of gewone melk.

  Dag 3 tot en met dag 9 mag je alweer wat meer eten en is het prima vol te houden als je maar niet als een malle gaat sporten, je vraagt dan te veel van je lichaam. En water drinken om al die oliebollen, wijntjes en kaasjes weg te spoelen. Dit alles staat goed beschreven in het bijgeleverde boekje. Hier houd je ook je dagelijkse voeding, beweging en meet je op dag 1 je omtrek en dit doe je op dag 10 nog een keer, en ja even op de weegschaal hoort er ook bij. ☹

  Wanneer kun je het C9 cleansing programma gebruiken?

  • Als je een aantal kilo’s wilt afvallen, dan is C9 een prima box om mee te starten aansluiten zou je de F15 beginner kunnen gebruiken of een ander foodplan kunnen volgen.
  • C9 is ook prima te doen als je al met een foodplan bezig bent maar even stil staat met afvallen.
  • En natuurlijk als je alleen de cleansing wilt of een paar centimeters kwijt wilt.

  Voordat je begint

  Voordat je begint met het C9 programma is het raadzaam om te gaan minderen met de volgende producten, suiker, cafeïne, alcohol en rood vlees. Waarom? Je lichaam hoeft dan de eerste dagen van de kuur minder hard te werken en het verminderd bijwerkingen.

  Pure gestabiliseerde Aloë Vera gel, de natuurlijke gel uit de Aloë plant. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen, bevordert gewichtsverlies, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Zet het koel in de koelkast. Sommige mensen hebben moeite met het drinken van de gel. Je kunt dit het beste in 1 slok opdrinken en daarna een flinke slok water er achteraan drinken.

  Volgens het boekje

  De Fiber mag niet gecombineerd worden met de andere supplementen, omdat de fiber een bindende werking heeft en da’s niet zo fijn voor de opname van de andere supplementen. In het supplementen en Aloë inname schema staat goed omschreven in het bijbehorende boekje. Dit schema moet je ook aanhouden.

  Contact

  Als je het C9 pakket besteld dan zou ik het fijn vinden dat je, je gegevens achter laat, telefoonnummer en of e-mailadres. Dit is niet om je lastig te vallen maar om je te ondersteunen en tips en adviezen te geven.

  Na de 9 dagen nog wel even rustig aan doen. Maar voel je je fit en wil je doorgaan om jezelf op nummer 1 te zetten dan raad ik je de F15 aan of onder begeleiding van een deskundige op het gebied van sport en beweging je food en bewegingsplan voort te zetten. Het is altijd fijn om met enthousiaste mensen te werken die je steunen tijdens je weg naar een gezondere en vitalere leefstijl. Ik zeg ja, doen.

  Wanneer mag je geen C9 gebruiken of moet je overleggen met je behandelde arts.

  Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

   

                    Inhoud Forever Clean 9

  1. Forever Aloë Vera Gel (2x 1 liter), kan je kiezen uit de gel, perzik of bessen.
  2. Forever Lite Ultra (15 maaltijden, soja shake vanille of chocolade, bevat het allergeen soja
  3. Forever Garcinia Plus (54 softgels, voedingssupplement om het hongergevoel te onderdrukken), bevat het allergeen soja
  4. Forever Therm (18 tabletten, multivitaminen)
  5. Forever Fiber (9 sticks, vezelstick)
  6. Meetlint
  7. Begeleidend boekje waar alle informatie in staat
  8. Shaker
   Tip, heb je moeite met het slikken van de supplementen, maak ze dan fijn tussen twee eetlepels of met een vijzel.

  XKa