Meteen naar de inhoud

Bootcamp

  bootcamp-spieren-steenwijk

  Afgelopen week kreeg ik en een aantal anderen een app berichtje om a.s. vrijdagavond mee te gaan op bootcamp. Mijn schoonzusje Samantha gaat dit allemaal organiseren. Ik dacht bij mijzelf, bootcamp? Wat is dat? Na een korte berichtgeving ben ik op zoek gegaan naar bootcamp lessen. Nou nou, sjonge sjonge, puf puf, dat is nogal wat voor iemand die niets meer aan sporten doet en een half jaar geleden een behoorlijke lichamelijke opdoffer heeft gehad. Maar het jaar is net begonnen en net zoals vele anderen, heb ik zo mijn goede voornemens en daar is sporten één van.

  Sportievo

  Enige tijd geleden dat ik, samen met één van mijn broertjes gesport heb. En veel lol hebben gehad met de voetbalmeiden.

  Samantha zal Samantha niet zijn als het meteen goed aangepakt word en dat ik en Amylyn en haar ook zo niet sportende vriendin eigenlijk wel een klein beetje enthousiast worden.

  Wat is Bootcamp?

  Dé ultieme full-body workout voor iedereen!
  Tijdens een les Bootcamp train je tegelijkertijd meerdere spiergroepen en zet je je vetverbranding op scherp. Daarnaast kun je rekenen op een algehele verbetering van je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid.
  Omdat we oefeningen zullen doen waarbij je bijna al je spieren tegelijkertijd gebruikt zal je sneller resultaten boeken.
  Een groot voordeel van Bootcamp is dat het gemakkelijk aan te passen is naar elk niveau. Hierdoor is een les Bootcamp voor iedereen toegankelijk.

  Daar word je toch gemotiveerd van? Al het luie zweet eruit werken en uiteindelijk weer lekker in je vel en in je spijkerbroek zitten. Dat heerlijk in de buitenlucht en is het wat koud dan werk je ook wat harder.

  Klik hier voor de website.

  Volgende week zal ik verslag doen in mijn dagboek van goede voornemens en mijn eerste bootcamp les, misschien wel met foto’s?

  Baby Bootcamp

  Ik ben al enige tijd uit de baby’s, maar zelfs met je baby sporten is een mogelijkheid. Dan kun je tijdens de buikspieroefeningen heel veel kusjes aan je kindje geven. Dat is toch geweldig. ?

  funfitsteenwijk bootcamp babybootcamp

  Sam met mijn kleine neef.