Meteen naar de inhoud

Aloë Vera Gelly

  Aloë Vera gel kan je voor vele doeleinden gebruiken.

  Denk hierbij aan de geneeskrachtige, kalmerende, verkoelende en hydraterende eigenschappen, de Aloë Vera gel bevat enzymen, antioxidanten, aminozuren. En het is geschikt voor alle huidtypen.

  Aloë Vera bevat vele vitamines, zoals vitamine A,C, B3, B3, B6, B11, B12 en E en mineralen zoals calcium, ijzer, kalium, zink, magnesium, koper, natrium, fosfor, tin, kobalt en strontium. Aloë Vera kan inwendig en uitwendig gebruikt worden zoals Aloë Vera gel drank en in verzorgingsproducten. Tevens stimuleert het je stofwisseling.

  De plant heeft grote bladen. De binnenkant van zo’n blad bevat een gel achtige stof. Dat stofje heb je nodig. Zo krijg je het uit de Aloë vera-plant. Gebruik de laagste blaadjes. Knip of snijd ze van de plant af en dan zie je binnenin de bladen de gel en sap, deze pers je uit het blad. Niet alle Aloë Vera planten zijn geschikt voor menselijk gebruik.

  Ik heb thuis een enorme Aloë Vera plant staan, persoonlijk vind ik het zonde om de bladeren ervan te gebruiken. Daarom gebruik ik de Aloë Vera Gelly van Forever. Geen gedoe om bladen af te snijden en de gel eruit te halen. Maar gewoon in een tube.

  Aloë Vera gel is een prima middel om je huid mee te verzorgen of een gezichtsmasker mee te maken.

  Aloe Vera Gelly,

  Ik gebruik voor de Aloë Vera Gel, de Aloë Vera Gelly van Forever. Deze gel bestaat uit ruim 84% uit Aloë Vera gel en heeft een PH-waarde van 5,5 en daarom irriteert deze gel niet en de Gelly trekt goed in de huid, waardoor het een goede hydratatie geeft. Ook is de Aloë Vera Gelly een goede after sun of hulp bij kleine oppervlakkige brandwonden en insectenbeten.

  Masker tegen donkere vlekjes in de huid

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels verse citroensap

  Meng de ingrediënten goed door elkaar in een schoon kommetje en breng aan op een gereinigde huid, laat het masker 20 minuten zijn werk doen en spoel het af met lauwwarm water. Herhaal dit 1 keer per week. Gebruik daarna de Aloe sunscreen

  Masker voor een normale tot droog, ouder wordende huid

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels Avocado olie of Argan olie

  Meng de ingrediënten goed door elkaar in een schoon kommetje en breng aan op een gereinigde huid, laat het masker 20 minuten zijn werk doen en spoel het af met lauwwarm water. Herhaal dit 1 keer per week

  Masker voor een droge huid

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels Jojoba olie

  Masker voor een vettige onzuivere huid

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels Druivenpit olie

  Masker voor een gevoelige huid

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels Amandelolie of Rozenbottel olie

  Masker om rimpels te bestrijden

  3 eetlepels Aloë Vera Gelly
  1 theelepel olijfolie
  1 ½ theelepel honing

  Na het gebruik van een masker is het een verwennerij voor de huid om de Forever Alpha E-factor te gebruiken, dit product zit boordevol vitaminen ter bevordering van een mooie, gezonde huid.

  Haarmasker met de Aloë Vera Gelly

  Aloë Vera heeft een gunstig effect op je hoofdhuid omdat het de hoofdhuid kalmeert en een ontstekingsremmend en antibacteriële werking heeft.

  Haarmaskers zeker 30 minuten in het haar laten zitten en afdekken met huishoudfolie, dit om te voorkomen dat je haar opdroogt. Daarna uitspoelen met een milde shampoo en of conditioner.

  Masker voor droog haar, aanbrengen op handdoek droog haar

  5 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels honing
  12 eetlepels warm water

  De hoeveelheden zijn gebaseerd op half lang haar. Heb je lang haar dan kan je de eenheden verdubbelen. Meng het geheel goed door elkaar en verdeel dit over het haar en hoofdhuid.

  Masker voor beschadigd haar. Aanbrengen op handdoek droog haar

  5 eetlepels Aloë Vera Gelly
  2 eetlepels Avocado olie
  12 eetlepels warm water

  Masker voor zacht en glanzend haar. Aanbrengen op handdoek droog haar

  5 eetlepels Aloë Vera Gelly
  3 eetlepels Aloë Propolis crème

  De Aloë Vera Gelly kan je ook gebruiken om als Leave-in product te gebruiken op droog haar. Zowel mijn dochter als ik zelf gebruiken het voor onze haarpunten.

  bestellen

  XKa