Meteen naar de inhoud

Agenda stress en ik wil naar Suriname

  relax vakantie agenda

  Agenda stress en ik wil naar Suriname.

  Google agenda

  Mijn leven ligt soms behoorlijk vast in onze google agenda en het nare is dat dit door anderen gebeurd. Rare zin zo, maar in een agenda zet je afspraken die je met anderen gemaakt hebt of anderen die een afspraak met jou willen en zeker met de google agenda die je heel vaak kan delen met bijvoorbeeld je gezin. Zodat op die manier iedereen om elkaar heen kan plannen om alles op rolletjes te laten lopen. Mijn werk heeft de nummer 1 plaats en dan komen de tandarts, dokter, internist, school, vergadering, 10 minuten gesprekken, rapporten bespreking, werkoverleg keer drie, wie op dan op vakantie is en of er dan even de post en de plantjes gedaan kunnen worden. En dan de orthodontist, dit traject duurt langer dan alle drie de kinderen op zwemles.

  agenda stress vakantie afspraken Suriname

  Gestopt

  Een aantal jaren geleden ben ik bewust gestopt om de agenda’s van anderen binnen ons gezin, uit mijn hoofd te weten en laat staan van mensen buiten mijn gezin. En laat ik vertellen dat dit een behoorlijke opgave was om bovenstaand duidelijk te maken. Ik kreeg er behoorlijk veel stress van en het heeft mij ook wel een aantal onnodige verlof dagen gekost. Niet goed gecommuniceerd of het was op het laatste moment niet nodig. Weg vrije uurtjes.

  stop agenda suriname

  Rode kruis

  Inmiddels blok ik soms een dag of een hele week en zeker in de zomervakantie drie weken met een dikke rode kruis erdoor. Ik ben dan niet aanspreekbaar, toegankelijk of voor iets onnozels bereikbaar. Dit zijn mijn kruizen en die zijn heilig. En leg dat maar eens uit als het ziekenhuis weer belt om een afspraak midden in de zomer te plannen, ja maar mevrouw het wordt anders drie maanden later, ja en dan heb ik wel een gaatje in mijn google agenda.

  Vervallen

  Agenda’s kunnen alleen in noodgevallen komen te vervallen. En dit zijn dan niet de leukste dingen in het leven.

  Suriname

  In mijn agenda staan ook hele leuke dingen om te doen en er staat al één week een rood kruis. Gewoon even weg naar Suriname ofzo. Ik ken een paar mensen die daar vandaan komen en ik zie Nick, Simon en Kees ook druk zijn in Suriname, lijkt mij zo relaxt op een bijvangst aan een tafeltje met een heerlijke cocktail en voetjes in het zand.

  relax vakantie agenda

  XKa

  Dit lijkt mij fantastisch !

  Gesponsorde link:

  Hotel Torarica Paramaribo

  Hotel Torarica Paramaribo