Meteen naar de inhoud

15% korting bij Forever

  Het is mogelijk om 15% korting te ontvangen op uw gehele bestelling.
  Vraag een kortingslink aan via info@karinskast.nl

  Waarom wordt er op deze manier gewerkt?

  Als Forever Business Owner heb ik mijn eigen website en webshop. Als onderdeel hiervan gaan alle bestellingen via de Forever Living webshop, u wordt doorgelinkt naar de Forever webshop. Dit omdat alle producten vanuit het distributiecentrum worden verzonden. En omdat de registratie en garantie op deze manier gewaarborgd wordt en blijft. Zo houdt u altijd garantie.  Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u snel door wilt met uw bestelling.
  U mag de bestelling ook door mailen naar info@karinskast.nl en wij verwerken de 15% korting meteen.

  U ontvangt een factuur van ons en na betaling zorgen wij ervoor dat u de producten binnen 2 tot 3 werkdagen in huis heeft. Zet in de e-mail uw bestelling, naam en adres gegevens. U ontvangt een e-mail op het moment dat de producten verzonden worden. Veelal is dit in de avond.

  Besteld u regelmatig voor een groot bedrag, dan kan het handig zijn om u laten registreren als Forever Business Owner. Als u maandelijks besteld voor een bedrag van €270,-, dan kan u in twee maanden tijd, of als u wilt in 1 maand tijd. 30% korting ontvangen op uw eerst volgende bestelling. Voor meer informatie kan u ons mailen om de mogelijkheden te bespreken tijdens een telefoongesprek.

  Samples aanvragen

  Het is mogelijk, tegen een kleine vergoeding, samples aan te vragen.

  Aloë Bio Cellulose Mask €14,-
  Pakketje met 7 samples: Forever Bright Toothgel, Forever Gelly, Forever Heat Lotion, Forever Propolis crème, Forever moisturizing lotion, Forever Aloe Jojoba shampoo en Forever MSM gel voor €6,-
  Forever Argi+ stick €3.-

  Alle prijzen zijn inclusief verzending binnen Nederland.
  Mail naar info@karinskast.nl

  Tags: