Meteen naar de inhoud

Karin-1

Wat leuk dat je komt kijken in Karin’s Kast.

Ik ben Karin en moeder van drie pubers en getrouwd met Hans. Verder lopen hier een aantal huisdieren rond en werk ik al enige jaren met veel plezier als beveiligingsbeambte.
Vorig jaar ben ik samen met mijn jongste broertje begonnen met bloggen op onze familiewebsite. Dit doen wij nog steeds maar bij mij bleef het toch kriebelen om een combinatie te maken met bloggen en een webwinkeltje Karin ’s Kast. In deze kast zitten spullen die ik zelf erg leuk vind en waar ik wat mee heb. Er zit een verhaaltje bij. Denk hierbij aan stedentrips of een mooi cadeautje, iets met een verleden. Ik vroeg aan Jurgen ( jongste zoon ) om een kast te tekenen die met mij te maken heeft. Het resultaat is geweldig en de kast is het logo geworden.
Verder zal ik bloggen over PDD nosssiggee zaken, dit omdat mijn beide zonen dit hebben. Mijn puberende dochter die nog niet zo goed weet wat ze wil als ze groot is. En verder vele zaken die ik leuk vind om te delen met jullie, maar ook minder leuke dingen.
Ik hoop vele tips te kunnen geven maar ook te mogen ontvangen. Veel plezier.

XKa