Meteen naar de inhoud

Ieuw Ieuw Ieuw jakkes bah Daphne

  ieuw bah instagram facebook

  Daphne Deckers doet vies

  Niets vermoedend lees ik een column van Daphne Deckers in de bijlage vrouw van de telegraaf van zaterdag. Ze begint heel lief over de volgers die zij via Instagram achter zich aan gespamd krijgt zodra zij een instagrammer, die bijvoorbeeld lekkere gerechten maakt, gaat volgen en dan ongevraagd een heleboel voorstellen van instagrammers krijgt die soort gelijke dingen doen. Dit regelt Instagram allemaal voor je en daar hoef jij niet eens je bed voor uit. Algoritme heet dat.

  karinskast insta vies beestje daphne

  Facebook en instagram

  Heel herkenbaar op mijn facebookaccount, daar word ik ook gevolgd door het algoritme. Ik klik op een advertentie en denk, daar wil ik wat meer van weten. Een paar uur later kijk ik weer op mijn facebook en tadada ook facebook denkt dat ik het leuk vind om soort gelijke advertenties te zien. Wakker worden, nee ik vind dat niet leuk en eigenlijk super vervelend. Het is veel leuker om zelf op websites te komen en te vinden die ik echt helemaal zelf heb ontdekt of na een tip van een vriendin, veel gezelliger.

  Seksende beestjes

  Maar Daphne heeft het ook over beestjes die in de nachts seks hebben op je gezicht. En dat is de schuld van Instagram, want die bleef Daphne maar stalken met bepaalde accounts en toen zij zat te ontbijten kreeg ze wel een heel vreemd wist u datje voorgeschoteld, Namelijk een langwerpig beestje met 8 pootjes en die woont in je poriën van je wangen. En die vieze beestjes komen midden in de nacht uit je poriën gekropen om te seksen, gangbangen en de hele santakraam en dat allemaal op je gezicht of in je haar. Getsie yak, bah en ik heb beeld, brrrrrr.  Dit beestje heet huidmijt.

  ieuw bah instagram facebook

  De huidmijt vermenigvuldig zich dus op je gezicht en wat Daphne terecht opmerkt is dat alle dataverzamelaars ook zo te werk gaan. Zij bepalen steeds meer wat ik zie en dat is wel een beetje zorgelijk. En net zoals Daphne, ook ik krijg daar jeuk van!

  XKa

  Gesponsorde link:

  daphne deckers. de mooiste stukken over seks