Meteen naar de inhoud

Een dagje naar de Huishoudbeurs

  proeverij-huishoudbeurs-rai-producten

  De huishoudbeurs bestaat al sinds 1950 en is inmiddels een begrip in Nederland. Vanaf 1955 wordt het jaarlijkse evenement in de Rai in Amsterdam gehouden. Toen die tijd was de huishoudbeurs gericht op huisvrouwen zodat zij de nieuwste producten en diensten op het gebied van mode, wonen, koken, gezondheid, make-up en uiterlijke verzorging en apparatuur konden ontdekken.

  huishouden wassen producten

  Producten

  Tegenwoordig is dat nog steeds zo, nieuwe producten proeven en wat ze kunnen, denk aan een stofzuiger of een keukenapparaat en  die vaak tegen leuke prijsjes te koop worden aangeboden of je op laten maken en daarbij veel goede tips krijgt. Naar de kapper voor een hele nieuwe look. Het is een leuk dagje uit om met vriendinnen te bezoeken en als je zwanger bent gezellig met je moeder over de negen maanden beurs te struinen langs de vele kraampjes. Of met je partner, ik denk dat je die dan wel geestelijk moet voorbereiden, want het kan enorm druk zijn met al die vrouwen. En een boodschappen trolley is ook een must, maar denk wel om de mede bezoekers met die wagentjes. En nog een tip, trek fijne schoenen aan waar je de hele dag goed op kan lopen.

  wasdrogen-huishoudbeurs-2018-rai-amsterdam

  Huishoudbeurs 2018 van vanaf zaterdag 17 februari

  De huishoudbeurs vindt dit jaar plaats van zaterdag 17 februari tot zondag 25 februari en is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag van 11:00 uur tot 22:00 uur.

  Je kan meedoen aan de vele workshops, denk hierbij aan in de Happy and Health villa. Zet je zelf op nummer 1. Of stoelyoga workshop en koken met Sonja Bakker, opvoed webinars en van alles over dieren. Voor de workshops moet je je wel even aanmelden via de site.

  Zelf vind ik het altijd leuk om huidverzorgings producten en make-up stands te bezoeken, je leert er veel en ik kom een keer thuis met de juiste foundation. Ook alle proeverijen zijn een leuke uitdaging, denk aan de wijntjes die je kan proeven, en vaak kom je weer met leuke ideeën thuis.

  proeverij-huishoudbeurs-rai-producten

  Jaren geleden was ik met een aantal meiden op de huishoudbeurs en we hadden de auto geparkeerd bij de Rai. We zijn drie keer op en neer gelopen om alle leuke spullen in de kofferbak te stoppen zodat we weer rustig verder konden shoppen. In sommige gevallen was er 3 halen 1 betalen of net die leuke kaasplank bij het product.

  Artiesten

  O’G3NE, Ray Smith, Wolter Kroes,Harold Verwoert, Monique Smit, Trafassi, Diana Monoarfa, Thomas Berge en vele andere artiesten treden op tijdens de huishoudbeurs.

  Als je een beetje rondsnuffelt op de website van de huishoudbeurs dan zie je als snel dat er vele leuke aanbiedingen zijn.

  XKa

  advertentie: