Meteen naar de inhoud

Forever Fiber

  Er wordt aangeraden om dagelijks 30 gram vezels in te nemen om de spijsvertering goed te laten werken, wat weer gevolgen heeft voor je algehele gezondheid. Helaas consumeren de meeste mensen slechts de helft van de dagelijkse 30 gram vezels.

  Onze moderne voeding is minder vezelrijk dan die van onze voorouders. Dit komt doordat voedsel bewerkt is en dat we minder fruit, groenten en volle granen consumeren, vandaar een daling van de vezels in onze dagelijkse voedingspatroon. Een goed werkende darmsysteem kan een opgeblazen gevoel voorkomen en constipatie. Schone darmen betekend dat de voedingsstoffen beter opgenomen worden.

  Forever Fiber™ is een gepatenteerde mix van vier soorten vezels en biedt een gemakkelijke manier om wat extra vezels aan uw dieet toe te voegen, door het voedsel dat u eet te besprenkelen, of te mengen met een heerlijke Aloë Vera drank of in een waterfles voor onderweg.

  Hoewel we vezels vaak associëren met het ondersteunen van de spijsvertering, “en dit is zeker waar” bieden vezels aanzienlijke voordelen voor het lichaam in het algemeen. Neem de Forever Fiber in tussen de maaltijden door, het kan lekkere trek voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die een programma volgen om af te vallen. Gebruik de Fiber in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het kan helpen bij het ondersteunen van een normale bloedsuikerspiegel.

  Voordelen van Vezels

  Door de opname van macronutriënten uit ons voedsel te vertragen, kunnen vezels ook helpen om het gevoel van, weinig energie, na het eten te beperken.

  Van vezels is aangetoond dat ze de cardiovasculaire functie ondersteunen en, natuurlijk, omdat wetenschappers erkennen dat tot 70% of 80% van de immuun functie in het lichaam verband houdt met het maagdarmkanaal, kunnen vezels het immuunsysteem helpen ondersteunen via de voordelen van het spijsverteringsfunctie. Dagelijkse inname van oplosbare vezels kan de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam vergemakkelijken en kan helpen om occasionele constipatie te verlichten.

  Forever Fiber maakt het gemakkelijk om meer vezels aan je dieet toe te voegen door 5 gram oplosbare vezels in elke stickverpakking te leveren. Vergelijk de inname met anderhalf kopje zilvervliesrijst, en dat zonder de koolhydraten en calorieën! Forever Fiber is een handige manier om uw totale dagelijkse vezelinname te verhogen en uw gezondheid te optimaliseren.

  Ingrediënten

  Acacia gom, bekend als een natuurlijk prebiotica, bevordert de ontwikkeling van goede bacteriën. Het bevat vezels, oplosbare koolhydraten en suikers, dit helpt bacteriën die gunstig zijn voor de maag en darmen en bij de opbouw van de darmwand.

  Maïsdextrine is een oplosbaar koolhydraat en bestaat uit probiotica. Dit is goed voor ons lichaam en zorgt ervoor dat we onze darmflora gezond houden en te versterken

  FOS of Fructooligosacchariden zijn prebiotica. Over het algemeen kunnen we ze vinden in onze voeding (knoflook, uien, asperges, tarwe, gerst of banaan). Dit zijn plantaardige vezels, maar ook natuurlijke complexe suikers. Deze suikers worden verteerd in de dikke darm, vooral in de rechter dikke darm. Ze zijn niet opneembaar voor mensen en produceren geen energie voor onze cellen, maar voor de bacteriën die onze darmflora vormen.

  Prebiotische vezels spelen een belangrijke rol bij de opname van mineralen zoals bijvoorbeeld Calcium en Magnesium.

  Gebruik: 1 keer per dag tussen de maaltijden door. Een uur voor en na inname van de Forever Fiber, geen andere supplementen of medicatie innemen.

  bestellen