Meteen naar de inhoud

Een feestje bij Post

  Gert tikt ergens in de 50 zijn geboortedag aan en daar hoort een feestje bij. Een feestje bij Post is altijd gezellig en je komt er tonnetjerond weer vandaan. Natalie maakt de lekkerste hapjes en geeft ook duidelijke instructies bij binnenkomst. Het eerste glas schenk ik voor je in en de rest mag jezelf doen.

  garage-gert-post

   

  Taxi AM

  Deze keer hoefden we niet te tossen wie er ging rijden want onze dochter heeft sinds kort haar rijbewijs en ze zal dan ook af en toe fungeren als taxi. Kortom wij kunnen aan de vino en bier en hapas en tapas.

   

  Diverse pluimage

  Op de feestjes van Post kom je allerlei mensen tegen, het verschilt soms per verjaardag. Een netwerk van kapsalon, naar garage naar beveiliging naar paarden de kleuterschool en middelbare school, tapasworkshop, preuvenement, schoenen, terras overkapping, boomkwekerij en weer terug.

  Heerlijk om al die mensen weer even te zien, helaas niet allemaal kunnen spreken maar super gezellig.

  Jurgen wilde ook graag mee en hij vertelde. Mam ik neem mijn laptop mee dan kan ik wel meespelen met de spellen. Oké we nemen je laptop mee en Rick weet wel hoe het allemaal werkt. Volgens mij hebben ze heel veel chippies gegeten en veel cola light gedronken. Geen idee hoe de slaapkamer van Rick er vanmorgen uitzag?

  Oeps

  Taxi Amylyn en Lorena waren al enige tijd aanwezig en het duurde even voor ik mijn glas (lees vaas) leeg had. Die arme meiden en ik had geen idee hoe snel de tijd gaat na 12 uur ’s avonds. Ik denk dat ik de volgende keer een enkelband mee krijg met een stroomschokje erin zodat ik wel op tijd in de auto zit.

  De glazen waren continue half vol en af en toe had ik geen idee wie er weer een bijschenkertje in had gedaan. Je zit gezellig te kletsen en er komen wat tips en weetjes ter sprake.

  Ouder worden

  We kregen het over ouder worden, alles gaat hangen behalve je tandvlees. We vroegen ons ook wel af waarom er vrouwen hun haar zo kort knippen en er dan een kleur in doen waardoor de hele toestand boos lijkt en kijkt. Of dat er geen goed zittende beha’s meer worden gekocht en de boel dan maar lekker laten hangen in een te strak shirt met dito legging. We zijn wel van mening dat er wat meer gewerkt moet worden om alles een beetje toonbaar te houden. Dat hoort bij het ouder worden.

  rimpels

   

  San Soul food

  Met een aantal meiden willen we volgend jaar bij San Weydema een kookworkshop volgen, en we gaan dan lekker op de fiets of onze mannen willen ons misschien ook wel halen en brengen.

   

  Preuvenement

  Ook het preuvenement is weer besproken, dit jaar was het supergezellig en vele lekkernijen geproefd.  Aankomend jaar zal het festijn op vrijdag 22 maart 2019 plaats gaan vinden in de Meenthe. We hebben er weer zin in.

  wijn-kaas

  Pak watten

  Gisteravond was het een latertje geworden en dat merk ik nu toch wel, zo ‘s ochtends om half 10. Pak watten in mijn hoofd en een halve liter water verder. Dan merk je ook als je ouder wordt en iets teveel wijntjes hebt gedronken. Het herstel verloopt allemaal wat langzamer. Gelukkig voor vandaag geen plannen en het regent ook nog eens. Rustig bij komen en vanmiddag mijn to do list afmaken en knutselen om de sinterklaas surprise van Marinus vorm te gaan geven.

   

  XKa